Бостон Селтікс на Brooklyn Nets Game 4 шанси, вибори та прогнози

Author:
en flag
uk flag

SportsBookWireThe No. 7 насіння Бруклін Нетс (0-3) намагаються запобігти розгортці, коли вони приймають насіння № 2 Бостон Селтікс (3-0) понеділок в Barclays Center. Tip-off встановлений на 19:00 ET і виходить в ефір на ТНТ. Нижче ми розглянемо шанси та лінії Celtics проти Nets Game 4 та робимо наші експертні вибори, прогнози та ставки НБА.

Бостон взяв Гра 4 109-103 завдяки дивовижній грі Celtics крило Джейсон Татум і чуваки Nets лідерів PF Кевін Дюрант і PG Kyrie Ірвінг.

Татум забив гру високі 39 очок з 5 підбирань, 6 передач і 6 краде в той час як KD і Kyrie кожен набрав 16 очок і Ірвінг пішов 0-для-7 з 3-очкового діапазону.

Гра 4 пройшла під 223 очками на 11 очок, незважаючи на те, що обидві команди стріляли близько 50,0% з поля, оскільки «Селтікс-Нетс» грали в темпах равлика.

Шанси та лінії Celtics at Nets

Грошова лінія (ML): Селтікс +100 (ставка $100, щоб виграти $100) | Мережі -120 (ставка $120, щоб виграти $100)

Проти поширення: Селтікс +1.5 (-110) | Мережі -1.5 (-110)

Над/Менше: 220,5 (Про: -108 | U: -112)

Ключові травми Celtics у мережі

Селтікс

Жоден

Сітки

PG Бен Сіммонс (відновлення)

Celtics at Nets вибірки та прогнози

Передбачення

Селтікс 111, сітки 107

Грошова лінія

LEAN CELTICS (+100), тому що я вважаю за краще брати будь-які очки, які я можу отримати з Бостонським спредом. У Celtics було більше безперервності, що входить до серії, але завжди було відчуття, що комбо KD та Kyrie буде занадто добре, щоб програти в першому раунді.

Тим не менш, Бостонські крила Джейлен Браун і Татум перевершують їх, і Celtics виграють битву володінь у цій серії. Бостон має кращі обороти та відскоки, ніж Бруклін, що говорить нам, що Celtics грає з більшою увагою та зусиллями. «Тест на очі» це також підтверджує.

Бостонський ML також був розпарений від плюс-грошей до поточної ціни різким рухом лінії. «Мудді» розуміють, що єдиним випадком Брукліна для перемоги в цій грі є «KD і Kyrie не прокотиться». Це не корениться в будь-якій логіці баскетболу, хоча.

Електронна пошта

Сподобалася ця стаття?

Підпишіться на електронний бюлетень США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire, щоб щоранку отримувати наші найкращі історії у свою поштову скриньку

Сталася помилка

Будь ласка, повторно введіть свою адресу електронної пошти.

Дякуємо, що зареєструвавшись!

Тепер ви будете отримувати найкращі історії США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire щодня безпосередньо у вашій поштовій скриньці.

ПРОДОВЖИТИ РОБОТУ НА САЙТІ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM