2022 проект НФЛ: Амаре Барно може бути ідеальним серединним краєм для Баранів

Author:
en flag
uk flag

The Rams WireIt є майже впевненістю, що Лос-Анджелес Рамс додасть принаймні один пропуск рушер у проекті цього року. Леонард Флойд є єдиним вірним стартером на зовнішньому лайнері, з Джастіном Холлінсом, Терреллом Льюїсом та Крісом Гарретт змагаються за знімки з іншого боку.

Рішення фон Міллер залишити Баранів для законопроектів створило масову порожнечу на зовнішньому лайнері в Лос-Анджелесі, одна команда не добре обладнана для заповнення прямо зараз. Прихід Боббі Вагнера допоможе Баранам захистити середину поля, і він створює можливості Ернесту Джонсу поспішати з захисником як блітзер або навіть край овий рушер, але Барани не мають заміни підключення та відтворення для Міллера.

Amare Barno Virginia Tech не буде, що, або, але він може бути просто ідеальною мішенню для Баранів, оскільки вони шукають допомогу з пропуском. В даний час, за прогнозами, вийде за межі 100 найкращих виборів, Барно повинен бути в діапазоні Рам як перспектива третього або четвертого раунду.

У останній макет проекту Люка Easterling для проекту дроту, він насправді має Барну, вибравши Барно з 104-м загальним вибором. Інші знущання мають його йти трохи пізніше, ніж це - ESPN карали Барно в № 154 до орлів - але, здається, консенсус полягає в тому, що він буде обраний в будь-якому місці від № 100 до кінця п'ятого раунду.

З фізичної точки зору, Барно має те, що НФЛ команди хочуть в краю Rushers. Він приблизно 6 футів-5, 246 фунтів з 34-дюймовими руками, швидкістю 4,36 та 37-дюймовою вертикальною. Він спортивний виродка в такому розмірі, і він показує на стрічці, спостерігаючи за його швидкістю закриття та гонитвою за м'ячем носіїв.

Amare Barno є перспективою DE у класі проекту 2022 року. Він забив 9.72 РАН з можливого 10.00. Цей рейтинг 41 з 1428 DE з 1987 по 2022. #RAS pic.twitter.com/nQvMwjvR2A

- Кент Лі Платт (@MathBomb) Березня 25, 2022

Знову ж таки, Барно не збирається бути День 1 стартер в НФЛ. Але якби він приземлився разом з Баранами і отримати можливість вчитися у Аарона Дональда і Флойда, він міг би стати ефективним пропуском рушером на наступному рівні.

Йому просто потрібна деяка робота та коучинг, коли справа доходить до його техніки, але це стосується більшості молодих проходників. Для низькопідлогової перспективи з високою стелею низький ризик взяти його в третьому або четвертому раунді коштує потенційно високої нагороди.

Список

href=»

title="Що перемістити Барани зробили це міжсезоння»

Кожен крок Барани зробили це міжсезоння

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM