Юта Джаз в Далласі Маверікс Гра 5 шанси, вибори та прогнози

Author:
en flag
uk flag

SportsBookWireThe № 5 насіння Юта Джаз (2-2) повертається до Великого D понеділок після вечора їх західної конференції першого раунду серії з № 4 насіння Даллас Маверікс (2-2). Tip-off в American Airlines Center встановлений на 21:30 вечора ET і виходить в ефір на TNT. Нижче ми розглянемо коефіцієнти та лінії Jazz vs Mavericks, а також робимо наші експертні вибори, прогнози та ставки НБА.

Юта зв'язав серію в грі 4, побивши Даллас 100-99 завдяки джазовому SG Донован Мітчел-к-C Руді Гоберт алея-oop замочити з секундами, що залишилися, щоб ключ до перемоги.

Гра 4 була першою грою Mavericks All-Star PG Лука Дончича в цій серії після повернення з травми телят. Він набрав 30 очок на 52,4% стрільби (4-для-10 з-за дуги) з 10 підбирань.

Джаз на Маверікс коефіцієнти і лінії

Грошова лінія (ML): Джаз +130 (ставка $100, щоб виграти $130) | Маверікс -160 (ставка $160, щоб виграти $100)

Проти поширення: Джаз +3.5 (-110) | Маверікс -3.5 (-110)

Над/Менше: 212.5 (Про: -108 | U: -112)

Ключові травми джазу в Маверікс

Джаз

Жоден

Маверики

Жоден

Джаз на Маверікс вибори і прогнози

Передбачення

Маверікс 111, Джаз 103

Грошова лінія

LEAN MAVERICKS (-160), тому що я досить впевнений у них, щоб закласти точки, але не ненавидить ставку Далласа ML.

Mavs 4-1 прямо вгору (SU) і ATS в своїх останніх п'яти домашніх іграх проти джазу, починаючи з минулого сезону, включаючи ці плей-офф. Юта 's самотня перемога в Далласі над цим прольотом була гра 1 цієї серії, коли Mavs грали без Лука.

Основною причиною того, що джаз виграв гру 4, був їхній плюс-19 диференціал спроб вільного кидка, який, швидше за все, регресує зараз, коли серія повернулася в Далласі.

Обидві команди є топ-10 за чистою ефективністю та топ-10 в захисній ефективності. Тим не менш, Даллас має переможний рекорд і плюс ATS маржа проти топ-10 команд і оборони в той час як Юта має програшний рекорд і Minus-ATS маржа в цих місцях, згідно з CleaningTheglass.com.

Це лише LEAN до MAVERICKS (-160), тому що я вважаю за краще зробити ставку на їх дешевший спред, але Даллас поверне Юту до стіни з перемогою в грі 5.

Електронна пошта

Сподобалася ця стаття?

Підпишіться на електронний бюлетень США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire, щоб щоранку отримувати наші найкращі історії у свою поштову скриньку

Сталася помилка

Будь ласка, повторно введіть свою адресу електронної пошти.

Дякуємо, що зареєструвавшись!

Тепер ви будете отримувати найкращі історії США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire щодня безпосередньо у вашій поштовій скриньці.

ПРОДОВЖИТИ РОБОТУ НА САЙТІ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM