Сіетл Маринерс проти Канзас-Сіті Роялз 4/23/22 MLB вибірки, прогнози, коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

СПОРТИВНЕ МІСЦЕ ЧАТУ

Роялс Канзас-Сіті та Сіетл Марінерс зустрічаються в суботу в акції MLB в T-Mobile Park. Канзас-Сіті Роялс шукати перемогу після поділу їх останні шість ігор. Seattle Mariners шукати перемогу після перемоги шість з останніх восьми ігор.

Канзас-Сіті Роялс забив три пробіги в останніх трьох іграх і три або менше працює в шести з останніх семи ігор. Royals є 4-5 в цьому сезоні, коли забив три або менше трас. Ендрю Бенінтенді веде Royals з 14 хітів і 4 РБІ, в той час як Нікі Лопес і Хантер Дозьє об'єдналися для 21 хітів і 6 RBI. Кріс Bubic отримує м'яч, і він 0-1 з на 10.80 ЕРА і 4 закреслення в цьому сезоні. Bubic є 1-0 з на 5.06 ЕРА і 8 перекресленням у своїй кар'єрі проти мореплавців.

Сіетл мореплавців забив 14 працює в останніх трьох іграх і чотири або більше працює в п'яти прямих ігор. Моряки виграли шість з останніх семи ігор, коли забив чотири або більше трас. Ty France веде мореплавців з 16 хітів і 12 РБІ, в той час як Адам Фрейзер і JP Кроуфорд об'єднали для 30 хітів і 12 РБІ. Метт Браш отримує м'яч, і він 1-1 з на 3.38 ЕРА і 11 закреслення в цьому сезоні. Це буде перша кар'єрна гра Браша проти Royals.

Royals є 1-4 в їх останні 5 суботу Ігри і 3-7 в їх останні 10 під час гри 2 серії. Моряки є 2-5 в їх останні 7 суботу Ігри і 5-2 в їх останні 7 загальний. Під 6-0 в Royals останній 6 загальний. Понад 6-2 в Mariners останні 8 домашніх ігор. Королівські члени 5-2 за останні 7 зустрічей у Сіетлі та 6-13 за останні 19 зустрічей.

Кріс Бубіч сильно постраждав через свої перші п'ять подач, і це включає вісім прогулянок. Seattle Mariners розривають кришку від м'яча станом на пізній час, і Bubic в його нинішньому вигляді слід додати до цих кривих чисел. Браш був респектабельним у своїх перших двох кар'єрних стартах, і ті прийшли проти якості правопорушень в Астрос і Уайт Сокс. Рояли Канзас-Сіті не майже настільки ж залякують. Я із задоволенням буду поруч з M вдома і розумною ціною.

ПРОДОВЖИТИ РОБОТУ НА САЙТІ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM