Арізона Даймондбекс проти Нью-Йорка Метс 4/23/22 MLB вибори, прогнози, коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

СПОРТИВНЕ МІСЦЕ ЧАТУ

Нью-Йорк Метс і Арізона Diamondbacks зустрітися суботу в MLB дії в Чейз поле. Нью-Йорк Метс шукати перемогу після перемоги п'ять з останніх шести ігор. Арізона Diamondbacks потрібна перемога після втрати п'ять з останніх восьми ігор.

Нью-Йорк Метс забив 14 працює в останніх трьох іграх і чотири або більше працює в чотирьох з останніх шести ігор. Мец виграли шість прямих ігор, коли забив чотири або більше трас. Франциско Ліндор веде Мец з 17 хіти і 11 РБІ, Хоча Піт Алонсо і Едуардо Ескобар об'єднали для 30 хіти і 21 РБІ. Нью-Йорк Метс не оголосив стартовий глечик в той час, коли ця стаття була опублікована.

Арізона Diamondbacks забив 20 працює в їх останні три гри і чотири або більше працює в трьох прямих ігор. Diamondbacks є 3-2 цього сезону, коли забив чотири або більше трас. Сет пива веде Diamondbacks з 15 хітів і 8 РБІ, в той час як Кетель Марте і Девід Перальта об'єднали для 20 хітів і 6 RBI. Умберто Кастелланос отримує м'яч, і він 0-0 з на 2.57 ЕРА і 3 закреслення в цьому сезоні. Це буде Кастелланос' друга кар'єра гри проти «Мец».

Нью-Йорк Метс не оголосив стартовий глечик, коли я опублікував цю статтю, але я не впевнений, якщо це має значення, оскільки вони натискають на всі кути прямо зараз. Арізона Diamondbacks просто не може отримати свою команду на тій же сторінці прямо зараз, як пітчинг або отримує розгойдується або злочин відкладає яйце. Втрата минулої ночі в додаткових подачах нічого не робить для впевненості. Дайте мені розпечений Метс і дешева ціна.

ПРОДОВЖИТИ РОБОТУ НА САЙТІ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM