Мілуокі Бакс на Chicago Bulls Game 3 шанси, вибори та прогнози

Author:
en flag
uk flag

СПОРТСБУКВІРМілубакс Мілуокі Бакс (1-1) відвідати Чикаго Буллз (1-1) п'ятниця. Tipoff в об'єднаний центр заплановано на 8:30 вечора ET (ABC). Нижче ми розглянемо шанси та лінії Баксів проти Биків, і робимо наш експерт НБА вибори, прогнози та ставки.

Бики зв'язали серію з 114-110 засмучений перемоги як 10-очкові underdogs на Bucks середу. SF DeMar DeRozan, який очолив команду в озвучуванні (27,9 PPG) протягом регулярного сезону, підрахував гру високий 41 очко у грі 2 виграшу.

Дворазовий MVP PF Джанніс Antetokounmpo зробив все можливе для Баксів з 33 очками і 18 підбиває в середу. На жаль для Мілуокі, All-Star SF Хріс Міддлтон отримав травму ноги в четвертому кварталі і буде осторонь для гри 3.

Втрата означає, що No 3 насіння Баксів втратив перевагу будинку суду для 6-го сіяного Биків. Незважаючи на гру на дорозі п'ятницю, Мілуокі все ще прихильний до гри 3. Бакси є 18-9 проти поширення (ATS) як дорожніх фаворитів.

Це набагато вражаюче, ніж позначка ATS 4-8 Chicago, яка прив'язана до четвертого найгіршого відсотка покриття в цій категорії цього сезону. Однак, Bulls' 27-14 прямо вгору додому рекорд займає 9 місце в лізі.

Бакс на Бики коефіцієнти і лінії

Грошова лінія: Бакс -145 (ставка $145, щоб виграти $100) | Бики +120 (ставка $100, щоб виграти $120)

Проти поширення: Бакс -2.5 (-115) | Бики +2.5 (-107)

Над/менше (O/U): 22,5 (O: -108 | U: -112)

Бакс у Биків ключові травми

Бакс

PG Джордж Хілл (живіт)

SF Кріс Міддлтон (коліно)

Бики

PG Лонцо м'яч (коліно)

Бакс на Bulls вибирає і прогнози

передбачення

Бакс 115, Бики 111

Грошова лінія

ПРОЙТИ.

Хоча я б не заперечував ставку на Бики, щоб виграти, враховуючи плюс-гроші (+120), 2,5-бальне поширення Баксів для команди, яка була приголомшливою на дорозі, занадто непереборна.

Електронна пошта

Сподобалася ця стаття?

Підпишіться на USA TODAY Sportsbook Wire електронний бюлетень, щоб щоранку отримувати наші найкращі історії у своїй поштовій скриньці

Сталася помилка

Будь ласка, повторно введіть свою адресу електронної пошти.

Дякуємо за реєстрацію!

Тепер ви будете отримувати найкращі історії США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire щодня безпосередньо у вашій поштовій скриньці.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM