Сіетл Моряки проти Техаських Рейнджерс 4/21/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Техаські рейнджери та мореплавці Сіетла зустрічаються в четвер в MLB акції з T-Mobile Park. Це буде фінал в триігровій серії між цими командами. Мореплавці взяли чотирибігову перемогу у вівторок відкривачка, потім у середу Сіетл продовжував його з перемогою з двома бігами. Перевірте весь сезон довго безкоштовно MLB вибирає на Sports Chat Place.

Техас вдалося лише одну перемогу в чотирьох матчах проти «Ангелів» за вихідні, а потім впав на 6-2 у вівторок відкривачка проти Сіетла. У середу Рейнджерс забив два в останньому іннінгу, але в кінцевому підсумку не вистачило в програші 4-2. Дейн Даннінг тривав 4.0 подач з трьома заробленими на шести хітах і трьома прогулянками на старті.

Стартером для четверга гри стане Texas 'Тейлор Херн. Цього року за два старти, Hearn 0-1 з 4.70 ЕРА, 7.2 подач, 14 хітів, чотири зароблені, дві прогулянки та 10 Ks. Він має 6-8 рекорд у своїй кар'єрі MLB з 4.79 ERA.

На стороні моряків, вони виграли два з трьох над Astros в минулі вихідні до перемоги у вівторок. У середу Сіетл опублікував дев'ять командних хітів на шляху до перемоги. Логан Гілберт виставив 6.2 чистих подач з шістьма хітами і чотирма Ks на старті.

Марко Гонсалес візьме курган на старті для мореплавців. У двох стартах до цих пір Гонсалес має 1-1 рекорд, 3,00 ЕРА, 9.0 подач, 10 хітів, три зароблені, дві прогулянки та сім Ks. Він 52-34 у своїй кар'єрі з 4.05 загальний ERA.

Рейнджери 21-44 в своїх останніх 65 проти AL West і 27-57 в їх останні 84 в цілому. Техас 7-19 в їх останньому 26 четвер games.Theage, мореплавці 4-1 в останні п'ять четвер ігор і 6-2 в останні вісім в грі три серії. Сіетл 19-7 в останніх 26 проти AL West.

PICK: Я збираюся зробити удар на Сіетлі тут. Гонсалес не мав великого першого старту цього року з двома заробленими на шести хітах та двома прогулянками лише 2,0 подач під час програшу Близнюкам. Хоча він зміг відскочити проти Х'юстона минулого тижня. У грі в середу, Мореплавці дійсно мали тільки один великий іннінг; це сказав, як правило, вони були в змозі задушити Техасу 'удару мітингів з іншого боку (до дев'ятого іннінгу, в будь-якому випадку). Мені подобається Сіетл, щоб тримати його в фіналі.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM