Піттсбург - Cubs | MLB Аналіз експертних ставок

Author:
en flag
uk flag

Мій BookieLed від новобранця сенсація Seiya Suzuki, Chicago Cubs були одним з приємних сюрпризів раннього часу. Вони вперше приймають піратів NL Центрального Піттсбурга в цьому сезоні в четвер, щоб відкрити серію вихідних. Давайте поглянемо на аналіз для ваших коефіцієнтів MLB.

Як ставити піратів на Cubs MLB Коефіцієнти та інформація про телебачення

Коли: четвер, 7:40 ET

Де: Ріглі Філд

Ймовірні глечики (на дому): Брайз Вілсон/Марк Лейтер-молодший

Телевізор: MLB Додаткові подач

Поток/аудіо день гри:

Відкриття ліній MLB: Дитинчата -140, Пірати +130 (загальна TBA)

Чому робити ставки на Піттсбург?

Пірати принаймні грали в середу вдень в Мілуокі перед тим, як зробити коротку поїздку в Чикаго і Буки були охоплені поразкою 4-2 - вони набрали в цілому п'ять пробігів у серії трьох ігор. Брендон Вудрафф розбив безударний м'яч у шосту іннінгу в середу. Вудрафф відмовився від одного удару, одноразового синглу колишнього товариша по команді Даніеля Фогельбаха в шостому.

Ke'Bryan Hayes пішов 1-для-4 і поїхав в пару трас в програш. Хейс, нарешті, отримав піратів на дошці зі своїм дворазовим, двобічним синглом Девін Вільямс у восьмому іннінгу. Це був його одинокі хіт у чотирьох кажанів у другій половині дня. Він вимкнений до приємного початку образливо, скорочуючись .326/.356/.419 без хомерів, чотирьох RBI та двох вкрадених баз через його перші 12 ігор.

Одне яскраве місце в цьому сезоні був reliver Roansy Контрерас, який прийшов в сезон, оцінений як 80-найкраща перспектива в грі за версією Бейсболу Америки. Він займає перше місце серед новачків Національної ліги в батіг (0.91), третє в середній ватин проти (.148) і другий в ERA (3.52).

З початку кампанії 2019 року аутфілдер Брайан Рейнольдс займає перше місце серед усіх перемикачів у бейсболі вищої ліги в середньому ватин( .288) та на базовому відсотку (.365), четверте місце у смілінгу (.487), шостий за загальною кількістю баз (621) та сьомий у RBI (180). У цьому сезоні лідерські хіттери Піттсбурга посідають друге місце в Національній лізі в середньому в ватин (.298), четверте місце в лугуванні (.468) і п'яте в базовому відсотку (.313).

Це Брайз Вілсон (0-0, 5.40) на кургані. Вілсон пішов 4 1/3 подач і дозволив два пробіги, не врахувавши рішення минулої суботи проти громадян. Вілсон відмовився від чотирьох хітів, і він пройшов три проти двох закреслювань. Правша відмовилася від гучного гомера Хуану Сото, а також двійник RBI Альсіда Ескобара.

Ранні ознаки насправді не обнадійливі для Вілсона, оскільки він відмовився від декількох пробігів, не в змозі кинути принаймні п'ять подач у кожному з перших двох виступів. Він володіє 4:4 K: BB над своїми першими кадрами роботи 8.1 у 2022 році.

Вілсон 1-1 з 7.30 ЕРА (12.1ip/10er) в три кар'єри починається проти дитинчат, все як член Хоробрі. Він дозволив три пробіги (2er) в 5.0 подач при виграші 13-4 рішення проти Кайла Хендрікса минулого року на 4/18 в Wrigley Field і був звинувачений у його втраті 4/29/21 (3.0ip/4r) на 4/29/21 в Truist Park.

Чому робити ставку на Чикаго?

Дитинчат All-Star ловець Вілсон Контрерас не почав середу, але це був просто вихідний день обслуговування, і він повинен повернутися туди в четвер. Контрерас благополучно досяг у семи своїх дев'яти іграх. Він зробив вісім стартів за пластиною, а один як DH.

Дитинчата мають ранній НЛ Новачок року кандидат в аутфілер Seiya Suzuki. У середу він побачив, як його дев'ятиігрова ударна смуга закінчується. Розтяжка зв'язала Akinori Iwamura (2007 Промені) для найдовшої ударної смуги, щоб почати кар'єру для японського гравця, який народився в Японії і був прив'язаний до найдовше дитинча, щоб почати кар'єру (останній Енді Пафко - 1943).

Suzuki зібрав 10 RBI у своїх перших 22 кар'єрних виступах, найменшу кількість виступів пластин, необхідних для будь-якого дитинча, щоб зібрати свої перші 10 кар'єри RBI. Хорхе Солер був попереднім рекордсменом дитинчат, накопичивши 10 RBI в рамках своїх перших 26 кар'єрних виступів під час сезону 2014 року. Suzuki займає перше місце в Н.Л. із середнім. 414, .581 на базі відсотка, .897 слимаги і 1.478 OPS. Він прив'язаний до четвертого з 11 РБІ.

Оскільки він був підвищений до Чикаго минулого травня 25, Патрік Мудрість підперезував 30 гомерів. Будинок 30 працює в цьому проліт рангу, прив'язаний до третього в Н.Л. з Філадельфією Брайс Харпер і стежать тільки Метс Піт Алонсо (34) і Reds Joey Votto (31).

Дитинчата посідає серед усіх команд вищої ліги у базовому відсотку (2-й), середній ватин (3-й), OPS (3-й, .786), парним розрядом (T-3rd) та sluging (T-4).

Це Марк Лейтер-молодший у кургану четвер. Він мав свій контракт, придбаний у Triple-A Iowa 16 квітня і дебютував у 2022 дитинчату тієї ж ночі в Колорадо і був розгойданий протягом семи тиражів у 3.1 подач.

Лейтер зробить свою п'яту кар'єру (другий старт) проти піратів у четвер. Він 0-1 з 3.00 ERA (3 ER/9.0 IP) життя. Лейтер кинув 5.1 подач у своєму одиночному старті проти піратів 4 липня 2017, зазнавши втрати (2 ER). Він провів піратів хіттер на .194 середній (6-для-31).

Ігрові тренди

Пірати 1-5 в останніх 6 четверіграх.

Пірати 53-117 у своїх останніх 170 проти команди з переможним рекордом.

Пірати 20-51 в їх останній 71 проти Національної ліги Центральної.

Дитинчата 8-2 в останніх 10 іграх як улюблені.

Дитинчата 4-1 в останніх іграх 5 четверга.

Пірати - 2-10 на останніх 12 зустрічах.

Експертне прогнозування

Дитинчата 5, Пірати 3

Ставки MLB

Зробіть плей-офф

Світова серія

AL Вимпел

Вимпел НЛ

Останні новини MLB:

Піттсбург - Cubs | MLB Аналіз експертних ставок

Шанси світової серії виграти через 2 тижні: Скелясті гори реальні?

Ангели проти Астроса: Пітчинг Шохей Охтані | Аналіз ставок MLB

Вибрані, розумні вибори та темні коні для сезону MLB після тижня 1

Найкраща серія MLB, яку можна зробити ставку на тиждень: Атланта Бравз проти ЛА Доджерса

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок MLB тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM