Звіт: Начальники вважали «довгими кидками», щоб додати топ-приймачі через торгівлю

Author:
en flag
uk flag

Начальники WireЗ широким приймачем ринку вибухає в цьому міжсезоння, і кілька топ-приймачів в останній рік свого контракту, торгова розмова кружляє по НФЛ.

Новини 49ers WR Deebo Samuel формально з проханням про торгівлю мали лігу гуде про потенційні сценарії торгівлі не тільки для Самуеля, але й інших топ-приймачів, які мають подовження контракту. Як ми передбачили, начальники були миттєво пов'язані з Самуїлом через необхідність, проект капіталу та їхню історію переддрафтних торгів. будь-які спекуляції швидко розвінчувалися з доповіддю від Josina Anderson CBS Sports, заявивши, що команда не активно проводить торгівлю для Семюеля.

Новий звіт від мережі NFL Джеффрі Чадіха додає, що не просто Самуїла, що начальники не активно переслідують. будь-який з інших топ-приймачів, які можуть бути на торговому блоці - DK Metcalf, AJ Brown і Terry McLaurin - вважаються «довгими пострілами» для Канзас-Сіті в цей момент за Чадіха.

Деякі припущення про те, що @Chiefs зацікавлені в @49ers широкого приймача Дібо Самуеля через проект капіталу. Джерело команди каже, що крок для Семюеля - або DK Metcalf, AJ Браун або Террі МакЛаурін - навряд чи. Розповів всі ці варіанти «, ймовірно, всі довгі постріли в цей момент».

- Джеффрі Чадіха (@jeffrichadiha) Квітень 21, 2022

Однією з причин того, що начальники навряд чи будуть переслідувати будь-якого з цих гравців у торгівлі, полягає в тому, що вони встановили ринок для торгівлі приймачем, коли вони торгували Tyreek Hill. За чутками, 49ers просять аналогічну компенсацію в торгівлі для Самуїла, який не був наполовину таким продуктивним, як Хілл за свою кар'єру. Інші команди, ймовірно, шукають аналогічну компенсацію для своїх зіркових приймачів, особливо команд, які публічно заявили, що не хочуть мати справу з цими гравцями. Коли ви додасте в тому, що вам доведеться обернутися і роздати довгострокове продовження контракту, привабливість торгівлі для топ-приймача ветерана швидко йде для такої команди, як Канзас-Сіті.

На даний момент, це має найбільше сенсу для команди дотримуватися своїх переконань і зосередитися на проекті НФЛ 2022.

Список

href=»

title="Потенційні оборонні снасті перспективи для начальників у кожному раунді проекту НФЛ 2022»

Потенційні перспективи оборонних снастей для начальників у кожному раунді проекту НФЛ 2022

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM