Колорадо Скелясті гори проти Філадельфії Філліс 4/20/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Філадельфія Філліс і Колорадо Скелясті гори зустрічаються в MLB акції з Coors Field в середу.

Філадельфія Філліс буде шукати відскоку від втрати 6-5 до Скелястих гір у вівторок 's матчуп. Нік Кастелланос лідирує Філліс з 12 хіти, поряд з. 267 ватин середній і 4 парних. Брайс Харпер і Rhys Hoskins мають 4 подвоєння, тоді як Кастелланос і Харпер мають пару домашніх пробігів, а Кайл Шварбер має високі команди 3 гомерів. Брайс Харпер також має високий рівень команди 10 RBIs і JT Realmuto має середній показник. 333 ватин для Філса в цьому сезоні. Зак Ефлін стартує тут і 0-1 з 4.50 ERA і 7 закреслення цього сезону.

Колорадо Скелясті гори намагатимуться побудувати перемогу у вівторок з останнього матчупу. Коннор Джо лідирує Скелясті гори з 15 хіти і. 349 ватин середній з 3 подвоєння і потрійний. CJ Cron має 14 хітів з командної високої 6 додому біжить і 14 RBIs в той час як Кріс Брайант має 14 хітів з командної високої 4 парних, а також команда кращий .359 ватин середній в цьому сезоні. Німецький Маркес стартує тут і 0-0 з 3.97 ERA і 8 закресленням цього сезону.

Філадельфія 0-4 в їх останніх іграх 4 як дорога фаворит і 0-4 в Ефлін 's останній 4 дороги починається проти команди з переможним рекордом в той час як більш 4-0 в Ефлін' s останній 4 дороги починається. Колорадо 5-0 у своїх останніх іграх 5 як андердог, тоді як понад 3-0-1 в останніх 4 грі три матчі.

Я отримую справу, щоб бути зроблено для Phillies тут, як Зак Ефлін є гідною частиною середнього обертання для Філса. Тим не менш, Скелясті гори продовжують знаходити способи зберегти свій гарячий початок, і мені особисто подобається німецький Маркес трохи більше, ніж Ефлін, особливо коли він вдома. Я думаю, Скелясті гори отримують деяку цінність тут так дайте мені Колорадо в цьому, як Філадельфія Філліс просто не можна довіряти, щоб зібрати щось послідовне станом на пізно.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM