Клівленд Гвардійці проти Чикаго Уайт Сокс 4/20/22 MLB Вибори, Прогнози, Коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Чикаго Уайт Сокс і Клівленд Гвардійці зустрічаються в AL Центральний дивізіон doubleheader в дії MLB з Прогресивного поля в середу.

Чикаго Уайт Сокс буде шукати, щоб забрати ключовий поділ виграти після того, як не в змозі завершити розгортання Тампа Бей Промені з 9-3 втрати в останній грі. Тім Андерсон веде Whiet Sox з 11 хітів разом з 3 парними розрядами і .393 ватин середній в той час як Луїс Роберт і Ендрю Вон кожен мають пару домашніх пробігів. Елой Хіменес також має високий рівень команди 7 RBIs, тоді як вищезгаданий Вон має 6 RBIs. Даллас Keuchel почне гру один і 1-0 з 5.40 ERA і 5 закреслення в той час як Джиммі Ламберт почне гру два і 0-1 з 6.00 ERA і 1 закреслення в цьому сезоні.

Хранителі Клівленда будуть шукати відскоку після того, як його прокотили гіганти Сан-Франциско після втрати 8-1 гігантів в останній раз. Хосе Рамірес веде Guardians з 16 хіти, 3 додому біжить і 15 RBIs в той час як Оскар Меркадо має 3 домашні пробіги свого власного. Оуен Міллер має середній показник. 500 ватин з 7 подвійними, а в цьому сезоні. Шейн Бібер почне гру один і 0-0 з 2.70 ERA і 9 strikeouts в цьому сезоні в той час як Трістон МакКензі почне гру два і 0-1 з 2.57 ERA і 7 strikeouts в цьому сезоні.

Я отримую справу для White Sox, оскільки багато людей очікують, що White Sox втекти з AL Central в цьому сезоні. Однак це понад 145-150 ігор, і ми перебуваємо на другому тижні сезону. І зараз я даю край на кургані в обох матчупах тут до Клівленда. Я довіряю Шейн Бібер набагато більше, ніж Даллас Keuchel в грі один, і мені подобається Трістон МакКензі набагато більше, ніж Джиммі Ламберт в грі дві. Я думаю, що це золота можливість для Клівленда взяти пару ігор дивізіонів на початку року, тому дайте мені Опікуни для розгортання подвійного заголовка.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM