Окленд Атлетика проти Балтімор Іволги 4/19/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Балтімор Іволги і Окленд Легка атлетика зустрітися вівторок в MLB акції в Oakland Coliseum. Балтіморі Іволги потребують перемоги, щоб відскочити з рекорду 3-7. Oakland Легка атлетика шукати перемогу після перемоги шість з останніх дев'яти ігор.

Балтімор Іволги забили вісім трас в останніх трьох іграх і три або менше трас у восьми з останніх 10 ігор. У цьому сезоні Іволги 2-6, коли забив три або менше пробігів. Райан Маунткасл веде Іволги з 10 хітами і 3 RBI, в той час як Трей Манчіні і Хорхе Матео об'єднані для 16 хітів і 4 RBI. Балтімор Іволги не оголосили стартового глечика під час публікації цієї статті.

Oakland легка атлетика забив 15 пробігів у своїх останніх трьох іграх і чотири або більше трас в семи з їх останніх дев'яти ігор. Легка атлетика виграв шість з останніх семи ігор, коли забив чотири або більше трас. Шон Мерфі очолює атлетику з 11 хітами і 8 RBI, в той час як Тоні Кемп і Крістіан Пач об'єднані для 19 хітів і 7 RBI. Коул Ірвін отримує м'яч, і він 1-1 з 5.40 ERA і 6 закреслення в цьому сезоні. Це буде друга кар'єрна гра Ірвіна проти Іволги.

Іволги 14-53 в їх останніх 67 дорожні ігри і 17-49 в їх останній 66 загальний. Легка атлетика є 1-4 в їх останні 5 під час гри 2 серії і 1-5 в їх останній 6 загальний. Під 20-6-2 в Іволги останні 28 в цілому. Під 6-2 в Легкій атлетиці останні 8 домашні ігри. Іволги 22-50 в останніх 72 засіданнях в Окленді і 3-9 в останніх 12 засіданнях.

Балтімор Іволги не оголосили стартового глечика в той час, коли я опублікував цю статтю, але я не впевнений, чи це має значення. Злочин O не можна покласти біжить на дошці. Oakland Легка атлетика грають краще, ніж очікувалося через їх першу жменьку ігор і в той час як Ірвін боровся через два старти, він має гарячий злочин, підтримуючи його. Ми не можемо сказати те ж саме для Іволги. Дай мені А.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM