Торонто Блю Джейс проти Окленда Атлетика 4/17/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Окленд А і Торонто Блю Джейс зустрічаються в MLB акції від центру Роджерса в неділю вдень.

Oakland A 's буде виглядати, щоб побудувати на їх 7-5 виграти над Jays з суботнього матчупу. Шон Мерфі та Крістіан Пач кожен мав двобічний домашній пробіг з Мерфі додав подвійну, а також, йдучи 2 для 4 на блюдо у виграші. Шелдон Нойз і Крістіан Бехтенкур кожен мав подвійний з RBI, а Кевін Сміт додав RBI, а також добити скоринг для Окленда у виграші. Чад Піндер і Джед Лоурі кожен мав базовий удар, а також, щоб закінчити злочин для Окленда у виграші. Пол Блекберн дозволив два пробіги на п'ять хітів, вражаючи три більше п'яти подач роботи, не факторинг у рішенні. Дані Хіменес отримав перемогу, щоб поліпшити до 1-0 в той час як Лу Тривіно закрив 9-е для свого 2-го збереження. Адам Оллер почне тут і 0-0 з 33.75 ERA і 3 закреслення цього сезону.

Торонто Блю Джейс виглядатиме відскочити від їх поразки від рук А в суботу. Зак Коллінз і Метт Чепмен кожен мав домашній біг і два RBIs, з Коллінз журналювання три хіти і сольний домашній пробіг, поки Чепмен мав двобічний гомер. Володимир Герреро молодший мав RBI, щоб закінчити скоринг для Торонто в втраті зусиль. Реймель Тапія додав подвійний, тоді як Алехандро Кірк та Сантьяго Еспінал мали базовий удар, а також, щоб округлити злочин Торонто в поразці. Hyun-Jin Ryu відмовився від п'яти пробігів на п'ять хітів протягом чотирьох подач роботи, а не факторинг у рішенні. Джуліан Меррівезер прийняв втрати, врезультаті знизившись до 0-2 на рік. Алек Маноа стартує тут і 1-0 з 0.00 ERA і 7 закреслення цього сезону.

Я починав турбуватися, що це такий матеріал, який ми побачимо з точки зору, як з Торонто та галасу машини, оскільки Торонто продовжує бачити ці -200 ліній, але навіть як фанат Джейс, я не впевнений, що можу це виправдати. Але в цьому випадку я можу. Алек Маноах, можливо, мій улюблений глечик у цій ротації Blue Jay, і я думаю, що він не тільки наріжний камінь на довгі роки, але він також хлопець у ротації, про який ніхто не говорить. У Окленді є свіже обличчя на кургані в Оллері тут, але я не думаю, що він принесе до столу, що упаковка Маноа. Дайте мені Jays -1.5 тут, щоб отримати ціну вниз.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM