Нью-Йорк Метс проти Арізони Діамандбеки 4/17/22 MLB Вибори, прогнози, коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Арізона Diamondbacks і Нью-Йорк Метс зустрічаються в акції MLB з Citi Field в неділю вдень.

Арізона Diamondbacks буде виглядати, щоб побудувати на їх 3-2 виграти над Mets з суботньої справи. Серхіо Алькантара реєстрував двобічний домашній пробіг, тоді як Кетель Марте мав пару хітів з подвійним та RBI. Девід Перальта мав подвійний і Сет пиво мав три хіти, а Йонні Ернандес і Даултон Варшо кожен мав базові хіти, а також закінчити злочин для Арізони як команда у виграші. Зак Галлен кинув чотири подачі відключення, дозволивши відразу два удари з парою закреслень, а не факторинг у рішенні. Шон Поппен отримав перемогу, щоб поліпшити до 1-0 в той час як Марк Мелансон закрив 9-е для свого 1-го збереження. Humberto Castellanos стартує тут і становить 0-0 з 6.00 ERA і 2 закреслення цього сезону.

Нью-Йорк Метс буде дивитися, щоб відскочити від своєї поразки від рук Арізони від останнього матчупу. Двобічний домашній пробіг Starling Marte був самотнім забив Метс зробив би як команда у втраті зусиль, тоді як Джефф Макнейл мав пару хітів. Робінсон Кано і Домінік Сміт кожен мав базові хіти, а також Метс провернув лише п'ять хітів як команда в втраті зусиль. Карлос Карраско кинув п'ять подач відключення, дозволивши відразу трихіти з вісьмома закресленими, а не факторингу в рішенні. Джолі Родрігес взяв програш, впав до 0-1 на рік в полегшенні. Девід Петерсон почне тут і 0-0 з 0.00 ERA і 3 закреслення цього сезону.

Я отримую справу, щоб бути зроблено для D-Backs після того, як, нарешті, отримати снід на Citi Field, але проблема полягає в тому, що успіх для Diamondbacks зазвичай не є стійким. Арізона, як правило, має твердий виліт, але позитивні вібрації зазвичай носять в наступній грі. Девід Петерсон був одним з приємніших сюрпризів для Мец минулого року, і я повинен думати, що Метс відскакує сюди, оскільки вони були набагато більш послідовною командою до цих пір в цьому сезоні.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM