Техаські Рейнджерс проти Лос-Анджелеса Ангели 4/16/22 MLB Вибори, Прогнози, Коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Лос-Анджелес Ангели та Техаські рейнджери зустрічаються в суботу в акції MLB на Globe Life Field. Ангели Лос-Анджелеса виглядають, щоб отримати гру вище .500 записів. Техаські рейнджери потребують перемоги, щоб відскочити з 2-5 старт.

Ангели Лос-Анджелеса забили 18 пробігів у своїх останніх трьох іграх та чотири або більше пробігів у чотирьох прямих іграх. Ангели 3-2 в цьому сезоні, коли забили чотири і більше трас. Джаред Уолш очолює Ангелів з 9 хітами та 6 RBI, тоді як Шохей Охтані та Брендон болото поєднали 13 хітів та 10 RBI. Ной Синдергаард отримує м'яч, і він 1-0 з 0.00 ERA і один закреслення в цьому сезоні. Це буде перша кар'єрна гра Синдергаарда проти Рейнджерів.

Техаські рейнджери забили 17 пробігів у своїх останніх трьох іграх і чотири або більше трас у п'яти з перших семи ігор. Рейнджерам 2-3 в цьому сезоні, коли забили чотири і більше трас. Корі Сігер веде Рейнджерів з 10 хітами і 6 RBI, в той час як Натаніель Лоу і Мітч Гарвер об'єднали для 15 хітів і 9 RBI. Тейлор Херн отримує м'яч, і він 0-0 з 2.25 ERA і шість закреслення в цьому сезоні. Херн 1-1 з 4.87 ERA і 16 закреслення у своїй кар'єрі проти Ангелів.

Ангели 5-2 в останніх 7 суботніх іграх і 5-11 в їх останніх 16 загалом. Рейнджери 7-3 в своїх останніх 10 іграх як андердог і 2-5 в їх останньому 7 цілому. Менше 4-1 в Angels останні 5 загалом. Більше 3-1-1 в Рейнджерс останні 5 в цілому. Ангели 1-5 на останніх 6 зустрічах.

Персонал Texas Rangers пітчинг вимкнений до грубого початку, і важко потрапити за ними в такому вигляді або під час протиповажних правопорушень. Злочин Лос-Анджелеса Ангелів починає підбирати, і божевільні речі, вони просто торкаються свого потенціалу, враховуючи, що їхні великі імена ще не зійшли з розуму. Ми також не звикли бачити, що Синдергаард оцінив це розумно, і він добре виглядав у своєму дебюті проти Астрос. Ангели повинні виконати цю роботу тут.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM