Сіетл Мореплавці проти Х'юстона Астрос 4/16/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Х'юстон Астрос і Сіетл мореплавці зустрічаються в суботу в MLB акції в T-Mobile Park. Houston Astros шукає перемогу після розщеплення останніх шести ігор. Seattle Mariners дивитися, щоб отримати гру вище .500 запис.

Houston Astros забив п'ять трас в останніх трьох іграх і три або менше трас в п'яти з перших семи ігор. Астрос 2-3 в цьому сезоні, коли забив три або менше пробігів. Час Маккормік веде Астрос з 8 хітів і 1 RBI, в той час як Алекс Брегман і Майкл Брантлі об'єднані для 14 хітів і 9 RBI. Джастін Верландер отримує м'яч, і він 0-1 з 1.80 ERA і сім закреслення в цьому сезоні. Verlander 16-9 з 3.24 ERA і 215 закреслення у своїй кар'єрі проти мореплавців.

Seattle Mariners забив 20 пробігів у своїх останніх трьох іграх і чотири або більше пробігів у п'яти з останніх семи ігор. Мореплавці виграли три з останніх п'яти ігор, забивши чотири або більше пробігів. JP Кроуфорд веде мореплавців з 11 хітами і 1 RBI, в той час як Адам Фрейзер і Ті Франція об'єднали для 15 хітів і 12 RBI. Кріс Флексен отримує м'яч, і він 0-1 з 6.23 ERA і три закреслення в цьому сезоні. Флексен 0-3 з 7.78 ERA і 11 закреслень у своїй кар'єрі проти Астрос.

Astros є 5-2 в їх останніх 7 дорожніх ігор і 4-1 в останні 5 під час гри 2 серії. Мореплавці 2-5 в останніх 7 суботніх іграх і 0-4 в останніх 4 іграх як андердог. Нижче 4-0 в Astros останні 4 в цілому. Менше 5-2 в мореплавців останні 7 в цілому. Астрос 25-11 на останніх 36 зустрічах у Сіетлі та 39-14 на останніх 53 зустрічах.

Джастін Верландер виглядав гострим у своїй першій грі назад, і ми знаємо, що він лише покращиться з більшою кількістю подач під його поясом. Кріс Флексен був хиткий у кращому випадку у своєму відкривачку та поза минулим сезоном, він був нижчим середнім глечиком, якщо ми чесні. Ми також знаємо, що злочин Houstros Astros не збирається їздити на рейсовому автобусі назавжди. При всьому цьому, я повинен бути на стороні з Астросом і розумним соком.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM