Начальники, які приймають UConn OT Райан Ван Демарк на топ-30 відвідувань

Author:
en flag
uk flag

Провід начальників

Згідно з Tom Pelissero мережі NFL, наступна зупинка UConn OT Райан Ван Демарк є Канзас-Сіті, щоб відвідати з начальниками. Pelissero повідомляє, що Демарк має шість загальних візитів перед проектом вишикувалися і що він відвідав Лос-Анджелес зарядні пристрої, Арізона Кардинали та Індіанаполіс Колтс весь цей тиждень.

У списку 6-6 і 307 фунтів, Демарк був багаторічним стартером на лівій снасті для хаскі. Він був забитий з 2022 НФЛ Скаутський комбінат, але він зібрав великий тиждень практики на Схід-Захід Shrine Bowl. Він стежив за тим, що продуктивність вгору, розмістивши кілька неймовірних разів на свій професійний день з 5,15s 40-ярд тире і 1.75s 10-ярд розкол. Він також зумів 24 повторення по 225 на лавці, 30,5-дюймовий вертикальний стрибок і 112-дюймовий широкий стрибок.

UConn OT Райан Ван Демарк - який сяяв у свій безсорочковий професійний день - відвідав #Chargers, #Cardinals і #Colts на цьому тижні, з #Chiefs вгору наступного, на джерело. Шість офіційних візитів у всіх для Ван Демарк, який коштує 6-6 і 307 фунтів.

— Том Пелісеро (@TomPelissero) 15 квітня 2022 року

Начальники мають занижену потребу в наступальній позиції снасті з Лукасом Ніангом, який зазнав значної травми коліна минулого сезону. Навряд чи він буде готовий піти розпочати сезон НФЛ 2022 року, тобто він може розпочати сезон у списку PUP. Це залишить таких гравців, як Ендрю Уайлі, принц Тега Ванго, Герон Крістіан та Родерік Джонсон, щоб герцог його для стартового правого концерту.

Це було б заклик начальників додати деяку конкуренцію на цьому місці в проекті, особливо конкуренція з перевернутою, щоб стати стартером. Demark підходить для цієї форми, може похвалитися монстр кадру (з хорошою вагою, щоб додати), чудовою роботою ніг і чудовим розміщенням рук. Отримання додаткового часу з ним - це мудрий крок Канзас-Сіті.

Оцінка проекту класу начальників 2019 року через 3 роки

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM