Шарлотта Шершні в Атланті Яструби шанси, вибори та прогнози

Author:
en flag
uk flag

SPORTSBOOKWIRENo 9 насіння Атланти Яструби приймають 10-насіння Шарлотта Шершні середу для ліквідації гри в Східній конференції грати в турні. Tipoff на Радгоспареній Арені встановлений на 7 вечора ET. Нижче ми розглянемо шанси та лінії Шершнів проти Яструбів та робимо наш експертний вибір НБА, прогнози та ставки.

Переможець цієї гри вирушить до Клівленда, щоб зіграти в п'ятницю кавалерів у фіналі турніру для восьмого та фінального насіння в плей-офф Східної конференції.

Ці команди зв'язали 2-2 прямо вгору (SU) і проти поширення (ATS) у своїй регулярній сезонній серії, а загальна сума була 1-3 Over/Under (O/U). Жодна команда не виграла дві прямі зустрічі голови до голови.

Шарлотта була 45-35-2 ATS в цьому сезоні і 16-14-1 ATS як дорожні недостачі, тоді як Атланта була 37-45 ATS і 19-15 ATS як домашній фаворит.

Шершні на яструби шанси, поширення та лінії

Грошова лінія (МЛ): Шершні +180 (ставка $100, щоб виграти $180) | Яструби -230 (ставка $230, щоб виграти $100)

Проти поширення: Шершні +5,5 (-110) | Яструби -5.5 (-110)

Над/менше: 234.5 (O: -110 | U: -110)

Шершні у яструбів ключові травми

Шершні

SF Гордон Хейворд (нога)

Яструби

PF Джон Коллінз (палець)

SG Лу Вільямс (назад)

Шершні на яструби, шанси, лінії, вибори та прогнози

передбачення

Шершні 120, Яструби 117

Грошова лінія

Легкий LEAN до ШЕРШНІВ (+180), якщо взагалі, тому що Яструби грають набагато краще вдома і мають більш великий ігровий досвід.

Атмосфера плей-офф/відтворення зовсім інша, і це може бути жартом для молодої команди Шарлотти, яка вперше грає спиною проти стіни.

Однак, з баскетбольної точки зору, не так багато розділяє ці дві команди, і це хороша ціна для Шершнів, які мають сильні сторони слабкості, які вони можуть використовувати.

Злочин Шарлотти має найбільшу кількість точок переходу, доданих на 100 володінь, а захист Атланти має другі - найгірші перехідні точки, додані на 100 володінь відповідно до CleaningTheGlass.com (CTG).

Шершні також люблять потрапляти у фарбу і атакувати ободок, які є областями, в яких Яструби боролися протягом регулярного сезону. Шарлотта займає третє місце за фарбами за гру (PPG), тоді як Атланта - 19-й у фарбі PPG дозволений і 21-й у відсотках оборонного поля на ободі, за CTG.

Ці списки досить рівні за талантом, але я візьму Шершні All-Star PG LaMelo Бал над Яструби All-Star PG Trae Young. м'яч 3-2 SU і в середньому більше очок, відскоків, допомагає з меншою кількістю оборотів і краще стріляти з поля і 3 через п'ять кар'єрних зустрічей голова до голови.

Це лише LEAN для ШЕРШНІВ (+180), тому що поширення Шарлотти - це гостріша гра, а Яструби грають набагато краще в Атланті.

Електронна пошта

Сподобалася ця стаття?

Підпишіться на USA TODAY Sportsbook Wire електронний бюлетень, щоб щоранку отримувати наші найкращі історії у своїй поштовій скриньці

Сталася помилка

Будь ласка, повторно введіть свою адресу електронної пошти.

Дякуємо за реєстрацію!

Тепер ви будете отримувати найкращі історії США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire щодня безпосередньо у вашій поштовій скриньці.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM