Коефіцієнти Ліги чемпіонів УЄФА: Бенфіка - Ліверпуль Аналіз ставок

Author:
en flag
uk flag

Мій букмекер

Ліверпуль приймає Benfica на другому нозі 2-нога агрегату в середу, знаючи, що у них є багато місця для помилок. Перша нога сталася в Лісабоні. Це було не добре для «Бенфіки». Чи є у андердога якийсь постріл утримання матчу близько? Або Басейн, як вони робили в першому нозі, домінувати над своїми суперниками? Дивіться нижче шанси Ліги чемпіонів, аналіз та безкоштовний вибір для Ліверпуля проти «Бенфіки».

Бенфіка проти Коефіцієнтів ставок в Ліверпулі | Фінал чверті UCL - Аналіз матчу 2-ї ноги

Манчестер Сіті в Мадриді - Інформація про ставки Ліги чемпіонів УЄФА

Коли: середа, 13 квітня о 15:00 ET

Де: Енфілд, Ліверпуль, Англія

Фора Коефіцієнти: Бенфіка +1 ½ +108/Ліверпуль -1 ½ -136

Шанси на грошові лінії: Бенфіка +820/ Ліверпуль -370/ Нічия +500

Загальні коефіцієнти: O 3 ½+103/U 3 ½ -131

Чому «Бенфіка» переможе Ліверпуль

5 квітня Бенфіка не зіграла з усіх сил. Червоні домінували, але Бенфіка вступила в матч з програшу. У другій нозі Бенфіка вступає після гри в один з кращих матчів сезону. Команда Protueguese Liga обіграла Belenenses 3-1. Чекайте набагато кращих зусиль від дорожньої собаки. «Бенфіка» повинна хоча б тримати матч впритул.

Бенфіка Останні 5

W — 3-1 проти Белененсеса

L — 1-3 проти Ліверпуля

L — 3-2 проти Браги

W — 2-1 проти Ешторіл

W — 0-1 проти Аякса

Benfica прогнозував стартовий склад

Влаходімос

Вертонген

Отаменді

Грімальдо

Лазаро

Вейгл

Таарабт

Евертон

Рафа

Нуньєс

Рамос

Чому Ліверпуль переможе «Бенфіку»

Ліверпуль зіграв фантастичний матч проти суперника «Манчестер Сіті». Басейн закінчився малювання 2-2, але були моменти, коли це виглядало, як Sky Blues може відтягнути. Тож нічия на дорозі порівняно з кращою Прем'єр-лігою є досягненням. Мало того, але і в першому матчі «Ліверпуль» катав «Бенфіку», домінуючи над своїми суперниками в середу 3-1. Конате, Грива та Діаз все забили. Не дивуйтеся, якщо Салах отримає гол або навіть пару в середу. Незважаючи на те, що вони мають сукупний свинець, Пул не стримуватиметься, тому що це в Енфілді перед шанувальниками Reds '.

Ліверпуль Остання 5

D — 2-2 проти Манчестер Сіті

W — 3-1 проти Бенфіки

W — 2-0 проти Уотфорда

W - 0-1 проти Ноттінгем Форест

W — 0-2 проти «Арсенал»

Ліверпуль прогнозував стартовий склад

Аліссон

ван Джик

Матип

Робертсон

Александер-Арнольд

Фабіньо

Елліот

Фірміно

Салах

Діаз

Джото

Остаточний аналіз ставок: Бенфіка в Ліверпулі

«Бенфіка» - якісний загін, але Ліверпуль знаходиться на іншому рівні. Червоні зіграли чудову гру на Etihad 10 квітня, щоб забезпечити нічию 2-2 проти «Манчестер Сіті».

Оскільки вони малювали замість того, щоб бити Sky Blues, Ліверпуль знає, що вони мають тонкий шанс виграти англійську Прем'єр-лігу. Команда Юргена Клоппа замість цього зосередиться на перемозі Ліги чемпіонів.

Хоча Пул має 2 дорожніх воріт над «Бенфікою», Клопп доручить своїй команді поставити на шоу. Ліверпуль повинен бути розчарований, що дме їх шанс стрибнути місто на прем'єр турнірній таблиці.

Вони виймуть свої розчарування на переборну команду «Бенфіка». Очікуйте, що Салах, Мане та Діаз зіграють чудові матчі. На їх полі буде котитися Ліверпуль. Червоні виграють це принаймні 2 голи.

Вибір Ліги Чемпіонів: Ліверпуль -1 ½

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM