Балтімор Іволги проти Мілуокі Пивовари 4/13/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Пивовари Мілуокі та Балтімор Іволги зустрічаються в середу в акції MLB в парку Іволга в Camden Yards. Пивовари Мілуокі дивляться, щоб повернутися до запису .500. Балтімор Іволги виглядають, щоб відскочити від 1-4 запису.

Пивовари Мілуокі забили 10 пробігів у своїх останніх трьох іграх та чотири або більше пробігів у трьох з перших п'яти ігор. Пивовари виграли п'ять з останніх семи ігор, забивши чотири або більше пробігів. Віллі Адамс очолює пивоварів з 6 хітами та 2 RBI, тоді як Ендрю МакКатхен та Крістіан Єліх об'єднали 11 хітів та 5 RBI. Корбін Бернс отримує м'яч, і він 0-0 з 5.40 ERA і чотири закреслення минулого сезону. Це буде перша кар'єрна гра Бернса проти Іволги.

Балтімор Іволги забили шість трас в останніх трьох іграх і три або менше трас в чотирьох з перших п'яти ігор. Іволги втратили п'ять з останніх шести ігор, забивши три або менше пробігів. Райан Маунткасл веде Іволги з 6 хітами і 2 RBI, в той час як Трей Манчіні і Рамон Уріас об'єдналися для 10 хітів. Джон Меанс отримує м'яч, і він 0-0 з 2.25 ERA і п'ять strikeouts в цьому сезоні. Це буде перша кар'єрна гра Means проти пивоварів.

Пивовари є 2-12 в останніх 14 дорожніх іграх і 1-6 в їх останніх 7 загалом. Іволги 11-23 в останніх 34 домашніх ігор і 6-13 в останні 19 під час гри 3 серії. Закінчилося 3-1-1 у пивоварів останні 5 загалом. Нижче 4-0 в Іволги останні 4 в цілому. Пивовари складають 5:1 на останніх 6 зустрічах.

Корбін Бернс повинен бути більш налагоджений після отримання старту з шляху і деяких подач під його поясом, а пивовари майже ніколи не програють з ним в улюбленій ролі. Балтімор Іволги не відходять до великого початку через дошку, і це не має значення тонни, що Засоби насправді були твердими до його точки. O знайти способи втратити час і знову. Burnes є домінуючим і послідовним глечиком, і ви часто знайдете ці глечики за ціною -200 або вище. Дай мені пивоварів.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM