Коефіцієнти Ліги чемпіонів УЄФА: «Челсі» - «Реал» Аналіз ставок

Author:
en flag
uk flag

Мій букмекер

У першому матчі їх 2-нога сукупного чемпіонату Ліги чемпіонів Чвертерфіналу проти «Реала», «Блюз» бомбили. Челсі впав на їх поле в Стемфорд Брідж. Якщо титули Ліги чемпіонів, що захищають, сподіваються зробити півфінал, вони повинні переграти «Реал» в Сантьяго Бернабо. Чи може «Челсі» зняти диво повернутися і виграти агрегат? Або «Реал Мадрид» припинить повторні надії «Челсі»? Ознайомтеся з коефіцієнтами Ліги чемпіонів, аналізом та безкоштовним вибором для «Челсі» в «Реалі».

Шанси на ставки «Челсі» - «Реал Мадрид» | Фінал кварталу UCL - Аналіз матчу 2-ї ноги

Челсі в Мадриді - Інформація про ставки Ліги чемпіонів УЄФА

Коли: вівторок, 12 квітня о 15:00 ET

Де: Сантьяго Бернабо, Мадрид, Іспанія

Фора Коефіцієнти: Реал Мадрид PK -138/ Челсі PK +100

Коефіцієнти грошів: Реал Мадрид +137/ Челсі +190/Нічия +240

Загальні коефіцієнти: O 2 ½ -128/U 2 ½ +100

Чому «Челсі» переможе Реал Мадрид

Без сумніву, програш Real в першому нозі довелося турбувати Челсі і їх шанувальників. Але Блюз не витрачав занадто багато часу на роздуми про втрату. «Челсі» відскочив назад у своєму наступному матчі з одним з найбільш вражаючих перемог сезону. Блюз підірваний Саутгемптон, гідний суперник Прем'єр-ліги, 6-0. «Челсі» з імпульсом прямує до Мадрида. Вони можуть виграти цей матч.

Челсі Останній 5

W — 0-6 проти Саутгемптона

L - 1-3 проти «Реала»

L — 1-4 проти Брентфорда

W - 0-2 проти Мідлсбро

W — 1-2 проти Лілля

«Челсі» передбачив стартовий склад

Менді

Рудігер

Сільва

Алонсо

Крістенсен

Йоргіньо

Пулішич

Ковачич

Гаверц

Зієч

Чому «Реал» переможе «Челсі»

Вболівальники «Реала» можуть подякувати суперникові Барселоні за те, що запалили вогонь під їх командою. З тих пір, як 0-4 втрати Barca в останньому El Clasico, Реал домінував над своїми опонентами. Після побиття «Челсі» на 2 голи, RM повернувся і запилив Хетафе 2-0. Хоча «Реал» має лідерство, це відбувається на їх ньому. Тож вони захочуть поставити на шоу перед своїми шанувальниками.

Реал Мадрид Останній 5

W — 2-0 проти Хетафе

W — 1-3 проти «Челсі»

W - 1-2 проти Сельта Віго

L — 0-4 проти Барселони

W — 0-3 проти Майорки

Реал Мадрид передбачив стартовий модельний ряд

Куртуа

Алаба

Мілітао

Марсело

Карвахаль

Каземіро

Модрич

Кроос

Бейл

Молодший

Асенсіо

Остаточний аналіз ставок: «Челсі» в «Реал»

Справжній домінував Челсі. Але це було насправді не реально, що домінував у блюзі. Це був Карім Бензема.

KB був незупинений в першій нозі. Він забив усі 3 м'ячі «Реала». Челсі, без сумніву, зробить акцент на тому, щоб зупинити Бензему від того, щоб вони виглядали нерозумно.

Карло Анчеллоті може навіть не грати в Бензему все, що багато. Якщо його команда має лідерство, або якщо «Челсі» піднявся лише на гол, у другому таймі залишилося від 20 до 30 хвилин, фігурки Анчеллоті потягнуть французьку зірку.

У Лізі чемпіонів дорожні голи означають більше, ніж голів. Таким чином, Real має 2-гол перевага, але 3-гол перевага на дорозі.

Челсі повинен забити принаймні 2 голи, щоб отримати навіть з Реалом. Блюз повинен забити 3 голи і тримати «Реал» не більше 1, щоб зав'язати на сукупності. Багато запитати, що «Челсі» забив 3 голи на дорозі проти такої команди, як «Реал».

Анчеллоті не підштовхне свою загін. Замість цього він зіграє першу стратегію захисту, яка передбачає володіння. Стратегія може відкрити двері для перемоги «Челсі».

Але RM грає як одна з кращих команд у світі. Тож, хоча вони не повинні бити «Челсі», вони будуть. «Реал» виграє 2 голи до 1.

Вибір Ліги Чемпіонів: Реал Мадрид +137

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM