Піттсбург Пінгвіни на Нью-Йоркських островах шанси, вибори та передбачення

Author:
en flag
uk flag

СПОРТИВНА КНИЖКОВА ПРОВОДКА

Піттсбурзькі пінгвіни (42-22-10) здійсніть коротку подорож, щоб зіткнутися з Нью-Йоркських остров'ян (33-29-9) вівторок на UBS Arena. Падіння шайби встановлюється на 7:30 вечора ET (ESPN +). Нижче ми розглянемо коефіцієнти та лінії пінгвінів проти островів та робимо наш експерт НХЛ вибори, прогнози та ставки.

Пінгвіни зняли чотири гри втрати занос в останній раз, як C Сідні Кросбі мав суперзірка момент з понаднормової роботи переможцем проти Нешвілл Хижаки суботу. Піттсбург був загруз у грубій ділянці проти переважно плей-офф ворогів і виграв лише три з останніх 10 ігор.

Острівці залишилися без весла в програші 6-1 в Сент-Луїсі Блюз п'ятницю. Нью-Йорк грав натхненний хокей пізно, йдучи 6-4 в своїх останніх 10 матчах проти деяких хороших команд.

Пінгвіни в островах шанси, поширення і лінії

Грошова лінія: Пінгвіни -120 (ставка $120, щоб виграти $100) | Островські +100 (ставка $100, щоб виграти $100)

Проти поширення (ОВС): Пінгвіни -1.5 (+185) | Острівці +1.5 (-260)

Над/менше (O/U): 5.5 (O: -110 | U: -110)

Пінгвіни на островських островів прогнозували воротарів

Трістан Джаррі (33-18-6, 2.41 ГАА, .919 СВ%, 4 ОО) проти Іллі Сорокіна (23-14-7, 2.27 ГАА, .927 СВ%, 6 СО)

Джаррі програв п'ять ігор поспіль у тому, що має бути тенденцією після того, як минулого року він мав непритомність в кінці сезону. Він 0-4 з 3,60 GAA і .896 SV% у квітні. Якщо у вас є які-небудь прагнення заглибитися в плей-офф, вам потрібен ваш воротар, щоб виступити краще. Це може бути «правильна» гра для нього, коли він закрив острови, заощадивши 25 пострілів, у своїй єдиній зовнішності проти них цього року.

Сорокін був великим у поверненні від травми в 2-1 засмучений над Кароліною ураганами п'ятниці. Він зупинив 20 із 21 пострілів, які він бачив. Він також був великий в жорсткому втраті удачі для Pens на початку цього сезону, зупинивши 29 або 30 пострілів в 1-0 втрати.

Грошова лінія

Ці дві команди боролися до фінішу 1-0 у листопаді, і це виглядає як ще одна справа з низьким рівнем балів. Недавня боротьба Піттсбурга призвела до великої ціни. Рол з пінгвінами (-120).

Проти поширення

На лінії шайби немає значення, оскільки злочин Пітсбурга не був надійним, а також не має їх netminder. ПРОЙТИ.

Над/Під

Існує не так багато даних, щоб зрушити це в будь-якому випадку. Понад 7-3 в останніх 10 між цими командами в Нью-Йорку, але злочин Піттсбурга не знаходиться в тій же стратосфері, що і попередні команди. Пінгвіни С Євген Малкін обслуговує чотириігрову підвіску для перехресної перевірки і не будуть учасником. НАХИЛИТИСЯ ПІД 5,5 (-110).

Електронна пошта

Сподобалася ця стаття?

Підпишіться на USA TODAY Sportsbook Wire електронний бюлетень, щоб щоранку отримувати наші найкращі історії у своїй поштовій скриньці

Сталася помилка

Будь ласка, повторно введіть свою адресу електронної пошти.

Дякуємо за реєстрацію!

Тепер ви будете отримувати найкращі історії США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire щодня безпосередньо у вашій поштовій скриньці.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM