Рішення щодо вибору п'ятого року начальників РБ Клайд Едвардс-Хелер, що з'явиться у 2023 році

Author:
en flag
uk flag

Провід начальників

Команди НФЛ незабаром приймуть рішення щодо варіантів п'ятого року для 2019 першого раунду проекту.

Кінцевий термін ліги для здійснення варіантів п'ятого року для сезону 2023 НФЛ наближається 2 травня. Канзас-Сіті Чіфс не мають рішення прийняти цього року. Вони, звичайно, торгували своїм першочерговим проектом у 2019 році, щоб придбати Френка Кларка з Сіетла Сіхокс в перший рік оборонної перебудови під Стівом Спаньюоло. Хоча команда уникне жорсткого вибору в 2019 році, у них з'явиться наступний сезон.

У 2020 році начальники підготували РБ Клайда Едвардс-Хелер у першому раунді проекту, і команда матиме рішення прийняти його варіант п'ятого року в 2023 році. Це був перший раз, коли Бретт Ввер зробив вибір першого раунду під час свого перебування на посаді генерального менеджера. Свіжий виграти національний чемпіонат з LSU, очікування були високими для Едвардс-Хелер відразу з кажана. На жаль, біг назад добре виправдав цих очікувань.

Протягом перших двох сезонів у Канзас-Сіті він грав лише в 26-39 можливих іграх (комбінований регулярний сезон та післясезонний). Ці абсанси в значній мірі були пов'язані з травмами. Як новачок, він зазнав розтягнення гомілковостопного суглоба та травми стегна наприкінці грудня, що затрималося в плей-офф. Його удача травми на другий рік також не була набагато кращою. Це почалося з серпневого розтягнення гомілковостопного суглоба, обмежуючи його в передсезонному та навчальному таборі. У жовтні він зазнав розтягнення MCL, який бачив, як його помістили на постраждалий резерв. У 16 тижні він отримав травму плеча, яка тримала його до дивізійного раунду плей-офф.

Незважаючи на травми, Едвардс-Хелер керував справедливим виробництвом протягом своїх перших двох сезонів з 328 несе на 1,487 ярдів і дев'ять поспішаючих touchdowns. Він також спіймав 60 пропусків на 86 цілей для 462 ярдів і трьох touchdowns. Edwards-Helaire ще не був обраний для відзнак Pro Bowl або All-Pro, що вплине на його прогнозований номер контракту на опціон на п'ятий рік. В даний час він не досягає відсоткових чисел, які допоможуть збільшити його вартість контракту, а це означає, що в даний час, за прогнозами, він складе від 5 мільйонів до 6 мільйонів доларів на варіант п'ятого року.

Сезон НФЛ Едвардс-Хелер 2022 року та його здатність залишатися здоровими під час нього будуть важливою частиною дискусії, коли мова йде про його варіант п'ятого року. Здоровий рік, як лідер ство в Канзас-Сіті може повністю перевернути сценарій на його майбутнє світогляд. Він набув сильного в плей-офф, в іграх, де Джерік МакКіннон почав над ним.

Чи повернете ви Edwards-Helaire на опціонний контракт на п'ятий рік, якщо вартість приблизно 6 мільйонів доларів повністю гарантована? Повідомте нам про свої думки в розділі коментарів нижче.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM