Крус Азул - Пумас ЮНАМ Аналіз ставок — Коефіцієнти Ліги чемпіонів КОНКАКАФ

Author:
en flag
uk flag

Мій букмекер

Пумас ЮНАМ отримав кращого суперника мексиканської ліги Круза Азула в першому матчі півфінального сукупного змагання Ліги чемпіонів CONCACAF. У вівторок ввечері місце зміниться з поля Пумаса на Cruz Azul's, на полі в Azteca стадіон, чи є Cruz Azul край? Чи припинить Пумас мрії CL своїх суперника? Або Крус Азул повернеться і переїде до фіналу Ліги чемпіонів CONCACAF? Продовжуйте читати шанси Ліги чемпіонів CONCACAF, аналіз та безкоштовний вибір для Pumas UNAM у Крузі Азул.

CONCACAF CL Півфінали ставки Коефіцієнти на Крус Азуль проти Пумас UNAM

Ліга чемпіонів CONCACAF Semis Leg 2 — Крус Азул в UNAM

Коли: вівторок, 12 квітня, о 22:00 ET

Де: Стадіон Ацтека, Мехіко, Мексика

Коефіцієнти грошової лінії: Крус Азул -102/Пумас ЮНАМ +280/ Нічия +245

Чому Пумас ЮНАМ переможе Круза Азула

Дорожня команда знаходиться в приголомшливій формі. Хоча Пумас залучив у своєму останньому матчі 2-2 проти Пуебли, він прийшов після того, як над Крузом Азул. Пумас УНАМ обіграв Круза Азула в першій нозі 2-1. Обидва голи прийшли від Хуана Ігнасіо Діннено. Якщо Крус Азул не з'ясовуватиме, як загартувати ефективність Діннено, Пумас ЮНАМ виграє другу ногу так само, як і перший.

Пумас ЮНАМ Останні 5

D — 2-2 проти Пуебла

W — 2-1 проти Круза Азула

W — 1-0 проти ФК «Хуарез»

D — 1-1 проти Мазатлан ФК

L — 1-3 проти Неакси

Pumas UNAM передбачив запуск складу

Талавера

Фрейре

Ортіс

Веларде

Мозо

Мерітао

Лопес

Рувалкаба

Діого

Діненно

Корозо

Чому Круз Азул переможе Пумаса УНАМ

Так, Пумас ЮНАМ взяв першу ногу, але Круз Азул щось зробив у втраті. Круз Азул забив дорожній гол. Більше ваги йде на дорожні цілі на агрегаті. Таким чином, Крус Азул може виграти цей матч одним голом, і вони візьмуть агрегат до тих пір, поки Пумас не заб'є гол на своєму полі. Очікуйте, що домашня команда зіграє за перемогу 1-0. Оскільки це відбувається на стадіоні Azteca, Крус Азул може це зробити.

Крус Азул Останній 5

D — 1-1 проти Мазатлан

Л — 2-1 проти Пумас УНАМ

W — 1-0 проти Атласу

L — 1-0 проти Пачука

D — 1-1 проти БФ Монреаль

Cruz Azul передбачив запуск складу

Корона

Абрам

Агілар

Альдрете

Ріверо

Ліра

Бака

Ромеро

Гіменес

Ескобар

Антуна

Аналіз остаточного ставок: Крус Азул - Пумас UNAM

Мало суперників у футболі дотримуються такої очевидної картини, як Крус Азул проти Пумасу UNAM. Повертаючись до 6 грудня 2020 року, команди торгували перемогами та поразками в останніх 5 матчах голови до голови.

Часто команда, яка перемагає, - це домашній загін. У цьому випадку перемогу повинен взяти Крус Азул. Фаворит зіграв дуже хороший матч в першому матчі.

Хоча Пумас вийшов з перемогою, Круз Азул забив дорожній гол, чого вони хотіли. Азул знав, що у них є друга нога, щоб скласти іншу мету.

Таким чином, у вівторок ввечері, всі Крус Азул повинні зробити, це виграти цей матч 1-0. Очікуйте, що Azul це зробить. 12 березня на початку цього року Azul побив Пумаса 2-1 на стадіоні Azteca.

Круз Азул намалював у своєму останньому матчі. Але вони підберуть його проти своїх найбільших суперників. Азуль отримує перемогу 1-0 і прямує до фіналу Ліги чемпіонів КОНКАКАФ.

Ліга чемпіонів КОНКАКАФ Піка: Крус Азул -102

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM