Оновлення ставок на чемпіонат світу з футболу Катару, фаворити на перемогу та їхні шанси

Author:
en flag
uk flag

Мій букмекер

З групами, оголошеними минулого тижня на Чемпіонаті світу з футболу 2022 року в Катарі, шанси були випущені та оновлені. Кожна з восьми груп має шанси на переможців, і всі 32 команди мають шанси перейти до нокаут-раунду.

Крім того, кожна команда має шанси виграти найпрестижніший трофей у футболі. Давайте поглянемо на наше оновлення ставок на чемпіонат світу з футболу.

Оновлені коефіцієнти та аналіз чемпіонату світу з футболу | 11 квітня видання

Що таке формат Кубка світу?

Чемпіонат світу з футболу 2022 року складається з 32 команд, розбитих на вісім груп по чотири. За винятком приймаючого Катару, інші 31 команди кваліфікували через два роки ігор у власній конфедерації. Місця були виділені FIFA, а Європа отримала найбільшу кваліфікацію з 13.

Три команди ще мають бути вирішено, з плей-офф приступають у червні. Один із них затримався з тим, що Україна не могла грати після вторгнення Росією.

Це місце буде або зайнято Україною, Уельсом або Шотландією, тоді як Коста-Ріка стикається з Новою Зеландією для групового етапу, і Перу зіткнеться з Австралією або ОАЕ за остаточне місце.

Кожна з восьми груп включає чотири команди, які грають одну гру проти трьох інших команд. Дві найкращі команди з кожної групи переходять до нокауту раунду з 16 команд. Ці команди змагатимуться у турнірі з брекетами, закінчивши фінал Кубка світу на стадіоні Lusail 18 грудня.

Коефіцієнти Кубка світу

Ставки матимуть багато варіантів під час чемпіонату світу, з MyBookie передбачені шанси для кожної гри та кожної групи, а також загальні шанси на переможець. Після того, як зараз розкриті шляхи до нокауту раунду, шанси були випущені для переможців.

Бразилія — Вибрані

Не дивно, що команда, яка найбільше підняла чемпіонат світу, є фаворитом на +450. Бразильці мають п'ять титулів, але жодного з 2002 року, програючи у чвертьфіналі на трьох останніх чотирьох чемпіонатах світу.

Завантажена талантом знову в цьому році, Бразилія курсувала через кваліфікацію в CONMEBOL, і зірки, як Неймар, Вінічюс Юніор, Фабінхо та Аліссон, вдаривши їх primes.

Бразилія -225, щоб виграти Group G, причому їх найжорсткіша конкуренція, ймовірно, надійде зі Швейцарії (+450). До групи також входять Сербія (+550) і Камерун (+1200).

Наступна хвиля фаворитів

Три європейські команди об'єднані разом за Бразилією, включаючи двох останніх переможців. Франція, чемпіони, що захищають, мають +550 повторити, ті ж шанси, що і Англія. Іспанія, яка виграла в 2010 році, +800 в той час як Аргентина +900, щоб округлити першу п'ятірку.

Франція знаходиться в групі D, де вони зіткнуться з Данією, Тунісом та переможцем плей-оф Перу/Австралія/ОАЕ. Іспанія матиме виклик виграти свою групу, оскільки вони були залучені до групи E з Німеччиною, які +1100, щоб виграти все це як чемпіони 2014 року. Ці команди також зіткнуться з Японією та переможцем Коста-Ріки/Нової Зеландії.

Англія входить до групи B разом із США, Іраном та переможцем Уельс/Шотландія/Україна. Оскільки фінальна команда ще не відома, немає групових шансів для груп B, D та E. США +10000, щоб виграти свій перший чемпіонат світу.

Аргентина і суперзірка Ліонель Мессі знаходяться в групі С з Саудівською Аравією, Мексикою та Польщею. Це, ймовірно, останній шанс Мессі підняти трофей Кубка світу, а Аргентина -250, щоб виграти групу з Польщею +450 і Мексикою +500. Мексиканська команда +15000, щоб виграти все це.

Інші команди для перегляду

Дві інші команди, які слідкувати за межами першої п'ятірки, - Бельгія та Португалія. Обидва зірки шиповані з Кевіном де Брюйн, Ромелу Лукаку та Еден Хаззардом, що підходять для Бельгії, півфіналістів у 2018 році.

Тим часом у Португалії є Кріштіану Роналду, Бруно Фернандес та Жоао Фелікс, коли вони хочуть додати перший трофей Кубка світу до свого тріумфу Євро-2016.

Бельгія та Португалія мають +1200, щоб виграти в Катарі, такі ж шанси, що й Нідерланди. Бельгія має перевагу (-190), щоб виграти Group F з 2018 бігунами - Хорватія (+275), Марокко (+600) та Канада (+900). Португалія (-155) виступає за перемогу в Групі H з Уругваєм (+200), Гана (+1000) та Південна Корея (+1100). Нідерланди мають перевагу (-250), щоб виграти Групу A з Сенегалом (+450), Еквадор (+600) та приймаючим Катар (+1400).

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM