Прогнози ставок на Кубок світу: CONCACAF кваліфіковані команди та шанси Коста-Ріки пройти кваліфікацію

Author:
en flag
ko flag
uk flag

Мої BookieThree CONCACAF загони забезпечили місця на футбольному турнірі Чемпіонату світу з футболу 2022 року. Коста-Ріка може бути четвертою. Чи мають США, Канада та Мексика шанс перейти до Раунду 16 зі своїх груп? Які шанси Лос-Тікос зробити поле Чемпіонату світу? Ознайомтеся з коефіцієнтами чемпіонату світу з футболу на США, Канаді та Мексиці, а також прогноз для Cost Rica.

Шанси виграти Чемпіонат світу з футболу для всіх CONCACAF класифікованих команд та ситуації Коста-Ріки

Чемпіонат світу з футболу 2022 року

Коли: 21 листопада — 18 грудня

Кубок світу (перемога) для команд КОНКАКАФ

США +100000

Канада +150000

Мексика +150000

Чи має США якийсь постріл від переходу від групи B?

Після жеребкування багато футбольних аналітиків відчували себе досить впевнено, щоб оголосити США другою кращою командою групи B. Без сумніву, Англія є найкращою командою.

Більшість вважає, що США можуть перемогти Іран і Шотландію, Уельс або Україну. Але чи правда це?

Іран не повинен створювати проблеми. Шотландія, Уельс чи Україна, незалежно від того, яка команда не закінчилася четвертою в групі B, буде. Не буде більш мотивованої команди, ніж українці, якщо вони в кінцевому підсумку зароблять ставку на туалет.

Уельс та Шотландія можуть мати не кращих загальних гравців, ніж Сполучені Штати, але ці дві країни польові команди, які грали один з одним довше.

Крім того, США виглядали жахливими програшними гравцями Коста-Ріки в останньому. Не передайте команді США раунд 16 пройти тільки ще.

Чи може Канада засмутити Бельгію, Марокко чи Хорватію в групі F і перейти до раунду 16?

Рано під час відбіркового чемпіонату світу CONCACAF, канадці правили. О, Канада домінувала своїх опонентів CONCACAF, будуючи велику перевагу над Мексикою та США.

Однак в останніх матчах Канада не вразила, саме тому, коли мова йде про групу F, канадці є найдовшим пострілом на дошці. Канада не побить Бельгію, але чи можуть канадці взяти її до Марокко чи Хорватії та забезпечити своє місце в раунді 16?

Ймовірно, це не так. Канада - гідний футбольний клуб. Вони не близькі до того, щоб бути такими талановитими, як Хорватія. Вони можуть бути не такими талановитими, як Марокко. Отже, група F поїде до Бельгії та Хорватії.

Якщо хорвати або бельгійці спотикаються, Марокко фігурує бути командою, щоб забрати шматки, а не Канада.

Чи може Мексика закінчити перше чи друге місце в групі С попереду Польщі та Аргентини?

З трьох команд CONCACAF, які пройшли кваліфікацію на чемпіонат світу, Мексика виглядає найкраще. Так, Сполучені Штати володіли Мексикою, але це тому, що El Tri зовсім недавно желився.

Мексиканці зіграли так добре у своїх фінальних двох кваліфікаційних матчах, що вони закінчилися з 28 очками, пов'язаними з Канадою за перше місце CONCACAF. El Tri приземлився в жорсткій групі.

Мексика не повинна мати жодних проблем проти Саудівської Аравії. Але Польща і Аргентина є твердими. El Tri не має пострілу проти Аргентини. Лише кілька команд у всьому турнірі робить.

Але якщо El Tri в кращому випадку, вони можуть перемогти Польщу. Поляки - сильний загін, але так і Мексика. З трьох команд CONCACAF, які пройшли кваліфікацію, Мексика має найкращі шанси перейти до раунду 16.

Чи побить Коста-Ріка Нову Зеландію? І якщо вони це зроблять, чи можуть вони досягти Раунду 16?

Los Ticos грав чудово проти Сполучених Штатів. Так, США не довелося виграти матч, щоб претендувати на чемпіонат світу.

Але Коста-Ріка домінувала американців через рахунок 2-0. Коста-Ріка повинна перемогти Нову Зеландію 13 червня, щоб забезпечити своє місце чемпіонату світу.

Побити Нову Зеландію буде непросто. Новозеландці домінували в своїх останніх 5. Але ми повинні поставити перемоги Нової Зеландії в перспективу.

Знищення Соломонових островів, Фіджі, Таїті та Папуа-Нової Гвінеї набагато відрізняється від побиття Лос-Тікоса. Коста-Ріка звернулася проти Мексики і обіграла як Канаду, так і США.

Тож Коста-Ріка переможе Нову Зеландію і захопить місце на ЧС-2022. Однак Лос-Тікос не доїде до раунду 16. Іспанія і Німеччина закінчать 1-2 в групі Е.

Тим не менш, зробити чемпіонат світу величезний. Тож одного разу Коста-Ріка побить Нову Зеландію, Лос-Тікос та їх шанувальникам буде багато, щоб відсвяткувати.

Чемпіонат світу

UCL | УЕЛЬ

ЕПЛ | Серія А

Бундесліга

Ла Ліга | Ліга 1

Останні новини футболу:

Прогнози ставок на Кубок світу: CONCACAF кваліфіковані команди та шанси Коста-Ріки пройти кваліфікацію

Топ-2022 MLS тижня 6 матчів, щоб зробити ставку на вихідні

Коефіцієнти та попередній перегляд ставок для найкращих матчів ліги 1 раунду 30

Кращі Ігри Бундесліги 29 туру, щоб зробити ставку на

Найкращі матчі Прем'єр-ліги 2021-22 - ставки на 30 тур

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок на футбол тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM