Найкращі англ. NHL за 4/7/2022

Author:
en flag
ko flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Це завантажений шифер ігор НХЛ у четвер з 10 іграми, що відбуваються. З таким суцільним шифером варіантів для НХЛ предостатньо. Давайте поглянемо на кілька розкладок НХЛ, щоб зробити ваш четвер виграшним.

Нью-Йорк Рейнджерс ML +100/ Чикаго Блекхокс -149/ Торонто Кленліліфс, Даллас зірки над 6,5 -110//$10 ставка платить $53.81

Пінгвіни Піттсбурга боролися, вступаючи в цю гру програвши два поспіль, і в останній грі проти Колорадської лавини вони відмовилися від шести голів. Нью-Йоркські рейнджери були сильною оборонною командою, і я очікую, що пінгвіни будуть боротися, щоб забити в цьому. Рейнджери виграли свої останні п'ять ігор як андердоги, і вони продовжать цю смугу тут. Повертаємося Рейнджери на грошовій лінії.

Не часто в цьому сезоні я б запропонував закласти цей тип номера з Чикаго Блекхокс, але четвер - ідеальна ніч для цього. Злочин Сіетла - велика проблема, і в середу вони поступилися «Сент-Луїс Блюз 4:1». Я очікую, що Кракен буде боротися, щоб знову забити в цій грі, і це буде різниця, як Blackhawks отримати роботу. Назад Чикаго, щоб виграти цю гру на грошовій лінії.

Кожна з останніх шести ігор для Toronto Maple Leafs мала щонайменше сім голів. В останній грі проти «Флориди Пантерс» злочин забив шість голів, але їх захист відмовився від семи голів. Незважаючи на те, що Dallas Stars насправді не відомі своїм правопорушенням, вони збираються запустити рахунок проти оборони Maple Leafs. Я очікую, що це буде 4-3 або 5-3 тип гри і більше буде готівкою.

Арізона Койотс ML +165/Нью-Йорк Рейнджерс ML +100//$10 ставка платить $43.00

Арізона Койоти мають тонну вартості за цією ціною проти Vanuver Canucks. Койоти мали жахливий сезон цього року, але Canucks також дійсно боролися, вступаючи в цю гру. Всього дві гри тому Койоти прийшли з перемогою 3-2 над Blackhawks і Canucks матиме деякі втомлені ноги після побиття Вегас-Золотих лицарів у середу. Це місце для Vancouver. Назад Койоти.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM