Найкращі MLB Parlays за 4/7/2022

Author:
en flag
ko flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

День відкриття сезону MLB тут з сімома іграми, що відбуваються, і це означає, що є кілька варіантів для парлей. Давайте поглянемо на пару MLB parlays, щоб зробити ваш четвер виграшним.

Лос-Анджелес Ангели -130/Сент-Луїс Кардинали -1.5 +100/ Мілуокі Пивовари, Чикаго Дитинчат понад 10,5 працює -110//$10 ставка платить $57.55

Я все ще не продається в цій команді Angels в цьому сезоні, але один хлопець, якого я продаю, - це Шохей Охтані. Охтані може зробити все це на тарілці і на кургані, і він пальці гуми в день відкриття. Астрос втратив деякі ключові кажанів цього міжсезоння, включаючи Карлос Корреа, який поїхав до близнюків Міннесоти. Астрос 1-5 в останніх шести іграх на дорозі проти правої руки стартера. Поверніть Ангелів, щоб отримати роботу на грошовій лінії.

Сент-Луїс Cardinals не буде мати ніяких проблем підбігаючи рахунок проти Піттсбурзькі піратів. Початок для Піттсбурзькі піратів є JT Brubaker і минулого року він мав 5-13 рекорд і ERA 5.36. Кардинали все ще мають сильний злочин, і вони не матимуть проблем з виконанням роботи в цій грі. Повертаємося кардиналів на лінії бігу.

Пивовари Мілуокі та Chicago Cubs обидва не матимуть проблем, що працюють на рахунку в четвер. Очікується, що вітер буде дме з Wrigley Field на більш ніж 20 миль на годину. У минулому сезоні Кайл Хендрікс дійсно мав проблеми з утриманням м'яча в ballpark, і він збирається знову засвітитися в цьому. Дитинчата кажани також повинні бути в змозі забити вітром, і це не шокує мене, якби обидві команди пішли на вісім пробігів.

Канзас-Сіті Royals ML +110/Royals, Клівленд Хранителі під 8,5 -115//$10 ставка платить $25.69

Це ідеальна ж гра parlay. Канзас-Сіті Royals збираються потягнути засмучений проти Клівленда Guardians. Опікуни мають невелику перевагу на кургані з Шейн Бібер, але це Стражники правопорушення, який не дуже талановитий, і вони збираються дійсно боротися, щоб забити пробіги. Шукайте Royals, щоб набрати достатньо, щоб виграти цю гру прямо.

Незважаючи на те, що Royals збираються виграти цю гру, я не думаю, що це той, де вони збираються забивати шість або сім пробігів. Royals заб'є три-чотири пробіги і вийдуть з перемогою. Це також означає, що буде більш низька гра скорингу і менше збирається готівкою.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM