Атланта Бравс проти Цинциннаті Червоні 4/7/22 MLB Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:
en flag
ko flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Цинциннаті червоні і Атланта Бравс зустрічають четвер в MLB відкриття акції від SunTrust Парк. Цинциннаті опублікував рекорд 83-79 у 2021 році, закінчивши третє місце в Центральній Національній лізі. Що стосується Атланти, то вони виграли Національну лігу Схід із рекордом 88-73. Бравс буде продовжувати, щоб виграти свій перший чемпіонат світової серії з 1995 року, а також. Перевірте весь сезон довго безкоштовно MLB вибирає на Sports Chat Place.

У Цинциннаті був ще один непосильний сезон у 2021 році в цілому 83-79. Червоні приземлилися позаду пивоварів (95 перемог) та кардиналів (90 перемог) у турнірній таблиці, пройшовши комбінований 19-19 проти обох команд. Червоні випали з бігу з поганою першою половиною у вересні всього 4-9 у перших іграх 13.

Цинциннаті втрачає деякі ключові імена з реєстру цього року, включаючи Джессі Вінкер, Еудженіо Суарес, Сонні Грей та Нік Кастелланос. Червоні підкріпили свої ряди з кількома приємними додаванням, включаючи Майк Мінор, Джейк Фейк і Томмі Фам.

На стороні Бравса, не так багато, щоб скаржитися з минулого сезону. Атланта пішла твердою 88-73 в цілому, щоб взяти титул в Національній лізі Схід. У плей-офф Хоробрі прокотилися через Мілуокі, Доджерс і Астрос на шляху до чемпіонату світової серії.

Атланта не виглядатиме зовсім так само, коли вони виходять на поле для цього. Найпомітнішою зміною Хоробріїв було взяття Метта Олсона над Фредді Фріменом на першій базі. Вони також матимуть Алекс Дікерсон в DH і Рональд Акуна приєднався в травні після того, як він відновиться від його розірваного ACL.

Червоні є 6-1 в останні сім четвер ігор і 9-3 в останні 12 проти NL Сходу. Цинциннаті 1-4 в їх останні п'ять загалом.

Тим часом, Хоробрі 4-0 в їх останніх чотирьох після вихідного дня і 12-2 в останні 14 вдома. Атланті 38-13 в останньому 51 році як фаворит.

PICK: Я збираюся залишитися з Хоробрі тут. Я, мабуть, не їду поблизу Атланти на деякий час - принаймні, поки ми не побачимо, як виглядає Олсон. У будь-якому випадку, Braves матиме Макса Фріда на кургані для цього відкривачка; він очолює п'ятичоловік прогнозоване обертання, яке розпочало 106 ігор минулого року. Атланта повинна бути в змозі тримати більшість ігор близько з їх верхньої руки; Якщо вони можуть продовжувати забезпечувати працює команда також повинна бути добре на шляху до іншого глибокого плей-офф бігти.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM