Оновлення ставок NBA Power Rankings Заголовок на тиждень 25

Author:
en flag
ko flag
uk flag

Мій BookieМи на останньому тижні регулярного сезону НБА і починаємо бачити, як потенційні матчі плей-офф формуються. Звичайно, ми не отримаємо всю картину до завершення турніру Play-In, але зараз ми знаємо достатньо, щоб почати думати про те, які команди можуть бути в змозі зробити глибокий пробіг. Як ми бачили в минулому, хоча, можуть трапитися засмучення, саме тому плей-офф у кожному виді спорту так весело. Коли ми чекаємо остаточного відкриття круглих матчів, давайте поглянемо на поточний рейтинг потужності НБА, щоб ви могли продовжувати робити ставки проти коефіцієнтів НБА, на цей раз зосереджуючись на верхній 10, на відміну від верхньої та нижньої 5.

Ставки НБА: Оновлення рейтингу потужності за тиждень 25

Топ-10

Phoenix Suns - З насінням #1 на Західній конференції, Phoenix Suns вирішили почати відпочивати деяким своїм ключовим персоналом. Це те, що потрібно мати на увазі, якщо у вас є плани зробити ставку на Сонці в своїх фінальних іграх.

Мемфіс Грізлі - Це команда, яка вражає казковий пробіг форми як підхід плей-офф, що завжди добре. Grizzlies закінчився минулого тижня на 7-ігровій виграшній смузі і тепер виграли 9 з останніх 10.

Miami Heat - Цього разу минулого тижня Miami Heat сиділи на #6 в рейтингу потужності НБА, але вони зробили значний стрибок і зараз знаходяться на межі претензії #1 насіння на Східній конференції.

Бостон Селтікс - З теплом робить великий крок, Селтікс опустився місце від свого рейтингу #3 минулого тижня. Незважаючи на це ковзання, Бостон все ще виглядає як хороша ставка, щоб зробити глибокий пробіг, вигравши 2 поспіль і 8 з останніх 10.

Мілуокі Бакс - Якщо є одна команда, щоб, можливо, трохи нервувати про те, щоб відправитися в постсезон, це цілком може бути чемпіонами, що захищають. Бакс закрився минулого тижня з втратами назад, втративши свій постріл на насіння #1 в процесі.

Філадельфія 76ers - Побачивши збільшення форми при придбанні Джеймса Хардена, 76ers трохи заспокоїлися, але вони все ще здаються законною загрозою плей-офф. Вони 6-4 в останніх іграх 10, але вони виграють 2 поспіль, щоб закрити минулого тижня.

Dallas Mavericks - З топ-6 місце на Західній конференції надійно в сумці, Даллас Маверікс може трохи розслабитися у своїй фінальній партії ігор. Вони 3-й кращі в конференції виграє в цьому сезоні, так що не спати на Маверікс.

Голден Стейт Ворріорс - Через ряд різних факторів, включаючи травму Стівена Каррі, Воїни не змогли підтримувати рівень, який вони виконували в першій половині сезону. Вони, однак, виграли 2 поспіль, тому якийсь знак життя.

Денвер самородки — Самородки є гнид ще забезпечив топ 6 місце в Західній конференції, але це дійсно виглядає так, ніби це просто питання часу, перш ніж вони роблять. Вони пройшли 6-4 в останніх 10 іграх.

Торонто Raptors - Ми зараз у сфері команд, які не очікували, щоб виграти все це, але кого можна вважати трохи темним конем. Торонто виграв 7 з останніх 10 і дивитися встановлений, щоб уникнути гри в турнір.

Оновлення ставок NBA Power Rankings Заголовок на тиждень 25

25 Тиждень НБА Вибір ставок на тиждень

Найкращі матчі тижня НБА 25 повинні робити ставки з вівторка по четвер

Оновлення ставок на плей-офф НБА: Кваліфіковані команди, все ще на полюванні та можливі засмучення

Must-Bet Ігри на вихідні НБА: Сонці-Грізлі, Джаз-Воїни

Отримайте свої оновлені коефіцієнти ставок НБА тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM