Chiefs DE Malik Оселедець доставляє сніданок до Марії Особи середньої школи

Author:
en flag
ko flag
uk flag

Chiefs WireThe міжсезоння надає гравцям навколо НФЛ час, щоб насолоджуватися і цінувати життя поза полем. Особисті проекти та філантропія є одними з найкращих видів діяльності, оскільки гравці продовжують віддавати тим, хто допоміг їм досягти своїх цілей.

Начальники Канзас-Сіті підписали оборонний кінець Малика Оселедця в 2021 році як непідготовлений вільний агент з Університету Джорджії. Оселедець ніколи не торкався поля минулого сезону, оскільки він взяв червону сорочку, реабілітуючи розірваний ACL, постраждалий під час практики в 2021 Senior Bowl. Колишній бульдог також провів свої шкільні роки в штаті Персик, відвідуючи середню школу Мері Персонс у Форсайт, штат Джорджія.

Минулого тижня Оселедець разом з матір'ю вирішила здивувати свою стару школу безкоштовним сніданком. 24-річний був показаний у відео, розміщеному в соціальних мережах школи, роздаючи сумки сніданку McDonald's, який він придбав для персоналу. Середню школу поважають у громаді, особливо її футбольну команду.

- Мері Особи легкої атлетики (@IamaCHAMP91) Квітень 1, 2022

«Всі діти ростуть тут з нетерпінням чекають гри за Мері Персонс і представляють це чорне і золоте», - сказала мати Оселедця, Сабріна Уотц-Мейс, минулого року під час інтерв'ю WMAZ News 13 в Грузії.

Оселедець буде цікавим гравцем, який слід спостерігати під час міжсезонних тренувань, оскільки начальники завжди прагнуть розвивати талановитих оборонних лініїв. Вони, безумовно, могли б скористатися деякою допомогою на край Рушер в цьому майбутньому сезоні, і якщо він повернеться до складу здоровим, це може бути великим розвитком. Гравець другого року матиме можливість побачити, чи відновилося коліно дуже скоро з добровільними міжсезонними тренуваннями, починаючи з наступного місяця.

Список

href=»

title="PFF називає ідеальний перший раунд чернетки для начальників»

PFF називає ідеальний перший раунд чернетки для начальників

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM