Посадочні місця для 15 кращих вільних агентів НФЛ

Author:
en flag
ko flag
uk flag

CBS Спорт

Міжсезоння НФЛ 2022 вже поставила більш ніж достатньо бризок заголовків. Але є ще десятки помітних імен, доступних у вільному агентстві. Багато з них можуть триматися на ринку до моменту чернетки, а деякі все ще можуть нажитися з великими грошима угодами, як 2022 стартери, але майже всі вони пропонують достатньо досвіду, щоб гарантувати якийсь вигляд у найближчі місяці.

Маючи це на увазі, ось один погляд на те, де можуть опинитися 15 найкращих вільних агентів:

S Тиранн Матьє — Стілерс

Ринок «Медового борсука» був надзвичайно повільним, що лише робить Пітсбург кращим варіантом, враховуючи відсутність завищених заявок. Steelers все ще спираються на свій захист, щоб виграти зараз, і Матьє поруч з Мінкою Фіцпатрік дасть їм одну з найвеличніших пар безпеки ліги.

НФЛ

3 місця посадки, якщо командири торгують Террі МакЛаурін

WR Odell Beckham Jr. - Зарядні пристрої

OBJ вважав за краще дотримуватися баранів, але вони вже заплатили, щоб забезпечити його заміну в Аллен Робінсон. Якщо ви Оделл, чому б не залишитися в Л.А., сідлаючи з іншим претендентом на титул? Уявіть, що Джастін Герберт мав Бекхем приєднатися до Кінан Аллен і Майк Вільямс вниз по ділянці.

КБ Стефон Гілмор — Законопроекти

Буффало міг використовувати стартовий кут навпроти Tre'Davious White з Леві Уоллес пішов, і Гілмор був там, зробив це в місті. Назвіть це безпрограшним возз'єднання, з Гілмор отримує ще один постріл на титул на висхідному обороні законопроектів.

ОТ Дуане Браун — Кольтс

Так, він старіє і явно короткочасне заповнення на лівій снасті, але це саме те, що потрібно Індіанаполісу після того, як зробив Метт Райан своїм останнім швидким виправленням у захиснику. Назвіть це рішення Еріка Фішера, за винятком більш високого статі та стелі.

ДЕ Джадевон Клоуні — Браунс

Обидві сторони виграють від злипання. Клоуні нарешті побачив, як його кількість мішків стрибає, працюючи навпроти Майлса Гарретта в 2021 році, і Брауни явно в бізнесі виграти раніше, ніж пізніше після їх напруженого міжсезоння.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM