Сент-Луїс Блюз в Калгарі полум'я шанси, вибори і прогноз

Author:
en flag
uk flag

SPORTSBOOKWIREСент-Луїс Блюз (37-20-10) знаходяться на північ від кордону, щоб зіткнутися з Тихоокеанським провідним Калгарі полум'я (40-18-9) вівторок в Scotiabank Saddledome. Падіння шайби заплановано на 22 вечора ET (ESPN +). Нижче ми розглянемо шанси та лінії Blues vs Flames та робимо наш експерт NHL вибирає, прогнози та ставки.

Це і матч п'ятого найкращого правопорушення в хокеї (Сент-Луїс, 3,5 гола за гру), і другий кращий захист в хокеї (Калгарі, 2,4 голи проти за гру). Команди розділили свої перші дві зустрічі в цьому сезоні зі сміхом на 7-1 і 5-1.

Блюз пощастило забрати точку в п'ятницю в Едмонтоні, як вони прив'язали його в 5, перш ніж втратити в понаднормово, незважаючи на трейлінг 4-1 в перший період. G Ville Husso був неймовірним, зупинивши 25 з 27 пострілів після того, як він був засунутий в дію в перший період після того, як G Jordan Binnington дозволив 4 голи на 13 пострілів. C Джордан Кіру (хвороба) була поза останніми двома іграми і залишається сумнівною. Його повернення забезпечило б іскру.

Калгарі знаходиться на хвості кінця торгівлі двома ігровими перемогами і програшними смугами. Вони поступилися Лос-Анджелеса королів 3-2 у перестрілці четвер.

Блюз в Flames шанси, поширення і лінії

Коефіцієнти, надані Tipico Sportsbook; отримати доступ до USA TODAY Спортивні результати та ставки на спорт концентратор для повного списку. Лінії останнє оновлення о 11:08 a.m ET.

Грошова лінія: Блюз +200 (ставка $100, щоб виграти $200) | полум'я -250 (ставка $250, щоб виграти $100)

Проти поширення (АТС): Блюз +1.5 (-125) | полум'я -1.5 (+100)

Над/менше (O/U): 6.5 (O: -105 | U: -120)

Блюз і полум'я прогнозованих ворот

Вілл Хуссо (18-6-5, 2.40 GAA, .923 SV%, 2 SO) проти Якова Маркстрема (31-13-8, 2.15 GAA, .925 SV%, 9 SO)

Хуссо був MVP Blues, і вони не були б у картині плей-офф без нього. Це буде важко відскочити для цього пікового поєдинку, якщо вони попросять його 24 години після того, як він був засунутий до дії в Едмонтоні. Хуссо зупинив 28 з 29 пострілів у виграші 5-1 у січні, і він зупинив всі 13 пострілів, які він бачив у рельєфі Біннінгтона в програші 7-1 до цього.

Маркстром, який очолює лігу в вимикачах, став стартером в обох матчупах цього сезону. Він зупинив 43 з 49 пострілів за один великий виступ і один плоский. Він буде різниця в будь-якому випадку в суботу.

Робіть ставку на спорт з Tipico

Ексклюзивна пропозиція мережі США СЬОГОДНІ: Депозит $10 або більше, отримати $200 в миттєві ставки кредитів на Tipico Sportsbook! Нова пропозиція клієнтів у CO та NJ. 21+, див. Tipico.com для Загальних положень та умов.

Ставте зараз

Блюз на Flames коефіцієнти, лінії, вибори та прогнози

передбачення

полум'я 4, Блюз 3

Грошова лінія

Давайте почнемо з того, що блюз може абсолютно вкрасти гру суботи. Вони спускаються на початку багатьох ігор, але у них так багато талантів на правопорушення, що вони можуть повзти назад в нього. Однак, Я не досить впевнений, щоб піти на грошову лінію тут з потенційно втомленим вороталом між трубами. Блюз також втратив чотири поспіль без відпочинку. ПРОЙТИ.

Проти поширення

Давайте поставимо, що 7-1 Flames виграти в перспективі. Сент-Луїс не з'явився для цієї гри, і Калгарі забив усі 7 своїх голів у перших двох кадрах. Таким чином, ми не збираємося вкладати багато запасів у такому образливому загороджуванні. Блюз 17-16 на лінії шайб на дорозі і може забити з ким завгодно. Вони просто прагнуть приймати смішні рішення в D-зоні, які призводять до легких шансів. Вони будуть боротися, хоча, і тому ми нахилимося БЛЮЗ +1.5 (-125).

Над/Під

The Over 5-0 в останні п'ять дорожніх ігор Blues і 6-1 в їх останні сім загалом. Це має Over почуття з втомленим або бореться воротарем за Сент-Луїс і з громовим образом, який вже поставив 5 голів на Markstrom на початку цього року. Калгарі непослідовний, але вони можуть впасти 9 на вас поспіхом. Візьміть НАД 6.5 (-105).

Дивитися: ESPN+ став обов'язковим для любителів хокею. Отримайте доступ до понад 1000 поза ринкових ігор НХЛ, 75 щотижневих національних ігор та багато іншого протягом усього сезону. Підпишіться на ESPN+ зараз!

Робіть ставку юридично в Інтернеті з надійним партнером: Tipico Sportsbook, офіційний партнер спортивної книги Sportsbook Wire в CO, NJ та незабаром IA. Ставте зараз!

Якщо ви шукаєте більше вибору та порад щодо ставок на спорт, отримайте доступ до всього нашого вмісту на SportsbookWire.com та BetFTW. Будь ласка, грати відповідально.

Слідкуйте за SportsbookWire на Twitter і як ми на Facebook.

Gannett може отримувати дохід від Tipico для рефералів аудиторії на послуги ставок. Tipico не має ніякого впливу на такі доходи, ні яким чином не залежать від новин них або пов'язані з новинними кімнатами або висвітленням новин. Див. розділ Tipico.com для Загальних положень та умов. Лише 21+. Проблема азартних ігор? Виклик 1-800-GAMBLER (Нью-Джерсі), 1-800-522-4700 (CO), 1-800-BETS-OFF (IA).

Електронна пошта

type="email»

class="Інформаційний бюлетень__вхідний бюлетень__email»

заповнювач =» you@domain.com»

name="електронна пошта»

id="бюлет-розсилок-вхід електронної пошти»

обов'язковий

Зареєструйтеся

Сподобалася ця стаття?

Підпишіться на USA TODAY Sportsbook Wire електронний бюлетень, щоб щоранку отримувати наші найкращі історії у своїй поштовій скриньці

Сталася помилка

Будь ласка, повторно введіть свою адресу електронної пошти.

Дякуємо за реєстрацію!

Тепер ви будете отримувати найкращі історії США СЬОГОДНІ Sportsbook Wire щодня безпосередньо у вашій поштовій скриньці.

Більше NCAA коледж футболу!

class="блок блок - пов'язаний»

href=»

data-track="sportsbookwire в статті-пов'язаним авто»

Національний чемпіонат CFP 2022: Грузія проти Алабами шанси, вибори та прогноз

class="блок блок - пов'язаний»

href=»

data-track="sportsbookwire в статті-пов'язаним авто»

Перший погляд: Грузія проти Алабами шанси та лінії

class="блок блок - пов'язаний»

href=»

data-track="sportsbookwire в статті-пов'язаним авто»

Texas Bowl: LSU проти штату Канзас шанси, вибори та прогнозування

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM