Барани мають третій найважчий графік у 2022 році на основі прогнозованих підсумків виграшу

Author:
en flag
uk flag

Rams WireThe Los Angeles Rams є нинішніми чемпіонами Super Bowl, і дорога до повторення ніколи не проста. Окрім того, що ціль на спині від команд, які хочуть перемогти правлячих чемпіонів, так трапляється, що Барани, як очікується, матимуть виснажливий графік у 2022 році.

Згідно з Sharp Football Analysis, Rams планується мати третій найжорсткіший графік у НФЛ наступного сезону на основі прогнозованих підсумків виграшу від коефіцієнтів у 2022 році.

З кінця минулого сезону ми знали, з ким зіткнуться Барани в 2022 році. Лос-Анджелес зіткнеться з Сан-Франциско 49ers, Arizona Cardinals, і Сіетл Сіхокс двічі через те, що вони проживають на Заході NFC.

Кожна команда в НФЛ повинна грати проти дивізіону в рамках своєї конференції і за межами своєї конференції. Барани отримають можливість вийти з NFC South наступного сезону, де Buccaneers Tampa Bay, здається, є єдиною законною загрозою в цьому дивізіоні.

Тим часом Рамкам буде поставлено завдання піднятися проти оновлених АФК Захід у 2022 році. Денвер Бронкос придбав Рассел Вілсон, Лос-Анджелес зарядні пристрої торгували Халіл Мак і підписав JC Jackson, рейдери Лас-Вегаса приземлилися Davante Adams через торгівлю і підписали угоду з Чандлером Джонсом, а начальники Канзас-Сіті все ще мають Патрік Махомс, незважаючи на торгівлю Тайрік Хілл.

Коли АФК Захід перебуває на графіку Рамса, це не повинно стати несподіванкою, що у них є третій найжорсткіший сланець наступного сезону. Враховуючи той факт, що Шон Маквей все ще залишається головним тренером, а Метью Стаффорд знаходиться в центрі, немає причин, що Лос-Анджелес не може знову подолати свій графік у 2022 році.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM