Найкращі англ. NHL за 4/2/2022

Author:
en flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Це сильний сланець ігор НХЛ у суботу з дев'ятьма іграми, що відбуваються, і це означає, що існує безліч різних варіантів виграшу парлей. Давайте поглянемо на пару розкладок НХЛ, щоб зробити вашу суботу прибутковою.

Коламбус сині куртки +1,5 +105/Філадельфія листівки +1.5 -110/Даллас зірки -150//$10 ставка платить $55.23

Columbus Blue Jackets може бути не найкращий сезон, але вони все одно будуть тримати цю гру близько проти Бостонських Брюїнс. Блакитні куртки покрили лінію шайби в своїх останніх дев'яти іграх, як андердоги проти Брюїнсів. Дві гри тому Брюїнси відмовилися від шести голів, а сині куртки забиють кілька голів, і покриють лінію шайби.

Філадельфія флаєри - ще одна команда, яка буде тримати його поруч. Флаєри накрили лінію шайби в своїх останніх чотирьох іграх як домашні молодці. Дві гри тому проти Нешвіль Predators Flyers забили чотири голи, і вони знову забиють три-чотири голи в цій грі. Повертаємося Флаєри +1.5.

Даллас зірки знаходяться у чудовому становищі проти Сан-Хосе акул в суботу. Зірки виграли кожну з останніх двох ігор 3-2 над Anaheim Ducks. Акули віддали дев'ять голів всього за останні дві гри, і зірки отримають цю роботу.

Піттсбург Пінгвіни ML +123/Нью-Джерсі Дияволи ML +163 $10 ставка платить $48.65

Існує велика цінність з двома андердогами, які можуть потягнути засмучений в суботу. Піттсбург пінгвіни збираються отримати роботу проти Колорадо Лавина. Авс без Натана МакКіннона, який має справу з травмою верхньої частини тіла, і це велика втрата для цієї команди. Андердог виграв чотири з останніх п'яти ігор за участю пінгвінів.

Нью-Джерсі дияволи добре грали вдома, як пізно, але вони дійсно боролися на дорозі. Домашня команда виграла кожну з останніх дев'яти ігор Дияволів. Вони знаходяться вдома в цій грі, і вони знайдуть спосіб потягнути засмучений проти Флоридських пантерс.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM