Начальники QB Патрік Махоумс робить перші коментарі щодо торгівлі Tyreek Hill

Author:
en flag
uk flag

Chiefs WireЦе пройшло більше тижня з тих пір, як Канзас-Сіті Чіфс торгував Tyreek Hill до дельфінів Майамі, і тепер у нас є перші коментарі від зірки QB Патрік Махоумс.

Розмовляючи з Альбертом Бріром Sports Illustrated в середу, Махоумз виявив, що ситуація точно не застала його зненацька. Фронт-офіс начальників тримав його до уваги все, що відбувається, включаючи точку, коли Хілл отримав дозвіл шукати торгівлю. Що найбільше здивувало Махоз, це те, що речі дійшли до цього моменту.

«Це більше здивувало мене, коли він дійшов до того моменту, коли ми дійсно розглядали його торгівлю», - сказав Махоумс Брір. «Вони постійно оновлювали мене; Я знав, що переговори про розширення тривають. І тоді я знав, коли він отримав дозвіл прагнути торгувати. Але я маю на увазі, все ж я грав всю свою кар'єру з Tyreek, так що, безумовно, було трохи шоку, коли він торгувався.

«У той же час вони тримали мене до всього процесу, і я знаю, що ми доклали величезних зусиль, щоб спробувати утримати його в Канзас-Сіті. Тирек, він такий величезний гравець, він отримав те, що він заслужив. Я щасливий за нього. І він знаходиться в місці, де у нього є будинок, і він ближче до сім'ї та інше. Тому я дуже радий за нього. Ми повинні були рухатися вперед».

І Махоумс рухався вперед досить швидко.

«Нам довелося рухатися далі і намагатися отримати стільки, скільки ми могли б для нього, і спробувати знову побудувати цю приймальну кімнату», - сказав Махоумс. «І зробіть це там, де ми маємо можливість виходити туди і конкурувати щотижня, що я довіряю Бретт Векі та тренер [Енді] Рейд».

Махоумс розумів, що отримання найбільш проекту капіталу та капіталізації, які вони могли б вийти з торгівлі пагорбом, допоможе команді рухатися вперед. Він вірить, що Бретт Векер та Енді Рід матимуть команду, яка знову змагається на високому рівні навіть без пагорба, але він визнає, що певні речі цього року будуть різними.

«Це, безумовно, буде перехідним роком, коли ми намагаємось зрозуміти, як ми будемо мати успіх у цій команді, це буде інакше, ніж команди, які ми мали», - сказав Махоумс.

За межами Mecole Hardman і Джоша Гордона, жоден широкий приймач в даний час в реєстрі не зловив регулярного сезону пропуск від Mahomes. Махоумс не тільки втратив Хілл цього міжсезоння, але він також втратив Демарка Робінсона та Байрона Прінгла. Втративши трьох своїх верхніх перехожих, хоча він не поетапно. Насправді, він сказав Breer, що він відчуває, що нещодавно відбудована наступальна лінія сезон тому була, ймовірно, більш складним переходом.

«Я думаю, що це змінилося в минулому році більше, ніж я думаю, що це зміниться цього року», - сказав Махоумс. «Цього минулого року, коли ми залучили всіх тих різних образливих лінійок, які, я маю на увазі, очевидно, всі вони надзвичайно талановиті і змушують нас мати одну з найкращих наступальних ліній у лізі. Але мені довелося стати більш лідером, тому що до цього у мене було багато хлопців, які були там протягом тривалого часу, і які робили це і були чудовими гравцями, тому я міг би спиратися на них для отримання інформації.

«Я міг спиратися на них, коли ми там в тулі, хлопці, які всі бачили кожен погляд. Тому, коли в минулому році в мене прийшли всі ці образливі лайнери, я знав, що мушу навести приклад того, як ми робимо речі. Мені пощастило, у нас були хлопці, які люблять футбол. Ви отримуєте Крід Хамфрі, Трей Сміт, Орландо Браун, Джо Туні, всі ці хлопці, вони люблять футбол... Тому я думаю, що я буду продовжувати розвиватися, я буду продовжувати мати такий приклад, цього року для прийомної кімнати».

Начальники вже почали додавати до кімнати приймача, підписавши Джуджу Сміт-Шустер, Маркес Вальдес-Скантлінг та Корі Коулман у вільному агентстві. Вони будуть продовжувати будувати групу до 2022 проект НФЛ теж.

З новими доповненнями до кімнати приймача, Mahomes вже планує кинути і працювати зі своїми товаришами по команді, багато хто приєднається до нього для навчання в Техасі, щоб вони могли отримати стрибок на сезон НФЛ 2022. У нього вже є колишній вибір п'ятого раунду 2021 року Корнелл Пауелл, який працює з ним та його тренером Боббі Строупе.

↖️↗️↖️↗️↖️↗️ pic.twitter.com/3szBucATnF

- Боббі Строупе (@bobbystroupe) Березня 31, 2022

Він очікує, що більше своїх товаришів по команді, як нових, так і старих, незабаром приєднаються до нього.

«У мене насправді багато хлопців приходять наприкінці цього тижня, і ми продовжимо решту міжсезоння та OTA», - сказав Махоумс. «Ми будемо разом і працювати. У нас є абсолютно нова кімната прийому, тому я збираюся зібрати цих хлопців якомога більше, щоб побудувати ці відносини, так само, як я отримую працювати з ними. Тож я думаю, що до того часу, коли ми дійдемо до сезону, у нас буде щільна група з великою кількістю чудових плеймейкерів».

Список

href=»

title="Важкі дати НФЛ, часи для начальників у квітні 2022"

Важливі дати НФЛ, час для начальників у квітні 2022 року

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM