Дивлячись на шанси Рамса зробити плей-офф, виграти NFC West

Author:
en flag
uk flag

Дріт Баранів

Лос-Анджелес Рамс здійснили плей-офф за чотири останні п'ять років, причому 2020 рік був єдиним винятком. Вони тричі виграли дивізіон на посаді Шона МакВея, в тому числі минулого сезону на шляху до перемоги Super Bowl.

Забігаючи вперед до наступного сезону, Барани - хороша ставка, щоб знову зробити постсезон. Вони також є фаворитами, щоб виграти дивізіон другий рік поспіль.

За даними Tipico Sportsbook, Барани +140, щоб виграти NFC West. 49ers є другими на +180, кардинали - треті (+300), а Seahawks - екстремальні лонгшоти на +1200. На рівні +140, Барани мають передбачувану ймовірність 41,67% виграти дивізіон. Ставка в розмірі 100 доларів на LA, щоб виграти дивізіон, поверне прибуток у розмірі 140 доларів.

Що стосується просто створення плей-офф, Барани не є повноцінними замками, але вони близькі. Вони -290, щоб зробити плей-офф і +230 пропустити. Їх шанси -290 мають передбачувану ймовірність 74,36%, тому коефіцієнти, безумовно, очікують, що вони досягнуть постсезону вшосте з 2017 року.

Барани мають другий кращий шанси виграти NFC і представляють конференцію в Super Bowl, сидячи на +425. Тільки Buccaneers (+330) мають кращі шанси виграти конференцію, тільки після того, як Том Брейді вийшов з виходу на пенсію.

Список

href=»

title="Rams 7-раундовий макет проекту: Заповнення найбільших отворів LA після вільного агентства»

Барани 7-раундовий макет проекту: Заповнення найбільших отворів LA після вільного агентства

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM