Марневе божевілля: Аналіз ставок Вілланова та прогноз для фінального 4 раунду

Author:
en flag
uk flag

Моя букіПісля п'яти виснажливих місяців ми нарешті прибули до фінальної четвірки! Чотири команди, які будуть грати в Новому Орлеані об'єдналися, щоб виграти 17 національних чемпіонатів.

Герцог, Північна Кароліна, Вілланова та Канзас - чотири програми «синьої крові» в баскетболі коледжу сьогодні. Наявність цих чотирьох команд у фінальній четвірці може зробити це одним з найбільш конкурентних фінальних вихідних в історії турніру. Давайте подивимося на Wildcats Villanova і як вони прибувають до фінальної четвірки раунду, щоб ви могли зробити ставку проти їх марневих коефіцієнтів божевілля.

Фінальні чотири ставки безумства NCAA: Аналіз Wildcats Вілланова, коефіцієнти та прогнозування

Дикі коти візьмуть на Канзас

У першій грі фінальної четвірки Вільянова Wildcats візьмуть Канзас Jayhawks. Wildcats вступають у цей із загальним рекордом 30-7.

Переможниця турніру «Великий Схід», Вілланова, більшу частину сезону стала в топ-10. Їх очолює дворазовий Великий Східний гравець року Коллін Гіллеспі.

Вілланова - це +600, щоб виграти Національний чемпіонат і 4.5-очкових андердогів у своїй грі проти Канзасу. Програма Вілланова дісталася до шести фінальних четвірків.

Це 10-й самий в історії NCAA. Увійшовши до цієї фінальної четвірки, Вілланова виграв два з останніх шести турнірів NCAA. В даний час вони знаходяться на дев'яти ігровій виграшній смузі і грають свій кращий баскетбол сезону.

Вілланова на чолі з головним тренером Джей Райт

Однією з причин того, що Вілланова завжди є суперником титулу, є їх головний тренер Джей Райт. Райт, мабуть, найкращий тренер з баскетболу коледжу сьогодні.

Він набирає тих гравців, які відповідають його системі, і він отримує максимальну користь від своїх гравців. Його стиль гри та його зосередження на основах роблять Вілланову національною електростанцією.

Команди, які займають високі позиції в рейтингу KenPom, зазвичай добре справляються на турнірі NCAA. Це справедливо для Вілланова. Вони входять до топ-10 за наступальною ефективністю та в топ-20 за оборонною ефективністю.

Вони займають дев'яте місце в рейтингу ефективності KenPom. Вони дуже хороші на обох кінцях підлоги, і вони роблять дуже мало помилок.

У Вілланова залишиться найдосвідченіша команда. Багато гравців Джея Райта, включаючи Gillespie, скористалися додатковим роком прийнятності та перебувають у п'ятому сезоні.

У той час як все-Великий східний гвардія та другий провідний бомбардир Вілланової, Джастін Мур, вийдуть через травму, Вілланова все ще матиме багато вогневої сили.

Вілланова покладається на триточковий постріл

Вілланова сильно покладається на триточковий постріл, і вони добре розстріляли його протягом більшої частини сезону. Wildcats також є однією з найкращих команд зі стрільби з вільним кидком у країні.

Насправді, відсоток вільного кидка їх команди в 83,3 лідирує націю. Це може стати великим у близькій грі ситуації.

Травма Мура - це величезна втрата для Wildcats Вілланова. Коли канзаські джейхоки грають добре, ми не думаємо, що Вілланова зможе пережити Джейхоків. Хоча Гіллеспі і досвідчені Wildcats будуть виставляти хорошу боротьбу, ми схиляємося до прийняття Канзасу в цьому.

Ми не думаємо, що Канзас охоплює поширення, але вони переможуть Вілланову 64-61, закінчивши чудовий сезон загін Джея Райта.

Марневе божевілля: Аналіз ставок Вілланова та прогноз для фінального 4 раунду

Фресно штат проти Прибережної Кароліни | NCAAB Лінії Прогнози та гра аналізу

Ксав'єр проти Техасу А та М | Аналіз та прогнозування остаточних ставок NIT

NCAA березня безумство ставки вибірка: Заключний чотири раунд Underdogs варто постріл

Березневе божевілля Остаточне чотири ставки над/під вибіркою

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок на баскетбол NCAA тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM