2022 Найкращі ставки, щоб зробити ставку на: Gulfstream Park та Oaklawn Park дії ставок

Author:
en flag
uk flag

Мій BookieTwo з найбільш важливих Кентуккі Дербі підготовчих гонок року відбуваються в суботу, коли Gulfstream парк працює 1-го класу Флорида Дербі, а найкращі трирічні діти входять у стартові ворота в Оклон Парк для класу 1 Арканзас Дербі.

Перевірте більше інформації про обох масивних трирічних препс разом з чотирма іншими приголомшливими градуйовані гонки, що відбуваються в суботу. Відвідайте наш Online Racebook, щоб зробити ставки на активні гоночні траси.

Кращі ставки гонки на тиждень

Парк Галфстрім | Субота, 2 квітня

Ставки орхідеї 3 класу

1 ½ милі дерну - 4-річні кобили та кобили

Грем Рух навчений Харадзюку повинен залучити безліч дій. Пара інших бігунів, які повинні привернути дію, є Шампань Айві з саффі Джозеф-молодшого сараю, і Крістоф Климент тренував красивого коханця. Scarabea, Lovely Lucky, і Family Way також повинні працювати.

Pan American Ставки 2 класу

1 ½ миль дерну - 4 річні і вище

Тодд Плетчер сідла Abaan, переможець 3 прямо перед тим, як закінчити четвертий клас 2 Mac Diarmida в останньому gelding. Кінь, який виграв Mac Diarmida, Temple, також буде працювати в Панамериканському. Так буде Шуг МакГохі тренував Бейкер-Бей, Ново Соль з саффі Джозеф молодшого сараю, і Крістоф Климент тренував і, ймовірно, крейда Гуфо.

2-й клас Гольфстрім Парк Оукс

1 1/6 миль бруду - 3-річні кобилки

Поки що лише три коні підтверджені для 2-го класу Gulfstream Park Oaks. Тодд Плетчер тренував Богиню Вогню, закінчив друге місце позаду Turnerloop у 2-му класі Рейчел Александра в останньому її останньому. Джонатан Томас поставить сідло на останній дівочий переможець Катіш, і непереможений і 2 клас переможець Дейла Кетлін О. піде на тренера Шуг МакГохі.

1 клас Флорида Дербі

1 1/8 миль бруду — 3 річні

Принаймні десять 3-х річних будуть працювати в цьому році Флорида Дербі. Без сумніву, Саффі Джозеф навчений Уайт Аббаріо приверне найбільше дій. Переможець 3-го класу Holy Bull - супершвидкий. Спрощення виграв 2-го класу Фонтан молодіставки в його останньому. Очікуйте, що коней Антоніо Сано також залучить долари ставок. Заряджайте його, навчений Тоддом Плетчером, Shipsational, Tamp Bay Derby переможцем Classic Causeway, і Pappacap також може увійти у стартові ворота.

Оклон Парк | Субота, 2 квітня

Фантазійні ставки 3 класу

1 1/6 миль бруду - 3-річні кобилки

Боб Бафферт поставить сідло на ймовірну Fantasy Stakes улюблену Еду. Munnings сиред міс виграв чотири прямі, в тому числі 1-го класу Starlet і клас 3 Санта Ісабель в останній. Бред Кокс тренував Bubble Rock голови в цьому після перемоги в Цинциннаті трофей. Кокс має ще одного претендента у Фортуні Марії. Юугірі та Мрія Літ будуть шукати відскік назад зусиль.

1 клас Арканзас Дербі

1 1/8 миль бруду — 3 річні

Там немає виділених, введених для запуску в цьому році Арканзас Дербі. Kavod, Карбування часу, Перукарня дорога, Un Ojo, D. Уейн Лукас тренував Секретну клятву, Бен Дизель, Кіберніж з сараю Бред Кокс, і Ми Люди всі мають постріл.

Найцікавішим є «Доппельгангер». The Into Mischief ситий бігун використовується для Боба Бафферта. Зараз навчений Тімом Яктін, Доппельгангер має багато талантів. Тож якщо Яктін може змусити його працювати з усіх сил, Doppelganger може виграти Арканзас Дербі.

2022 Найкращі ставки, щоб зробити ставку на: Gulfstream Park та Oaklawn Park дії ставок

2022 Найкращі ставки, щоб зробити ставку на: Ярмарок майданчиків Оукс Основні вихідні дії

2022 Найкращі ставки, щоб зробити ставку на: дві градуйовані гонки та багато іншого на вихідні

2022 Оновлення коефіцієнтів ставок у Кентуккі Дербі: Найкращий вибір, 2-й найкращий варіант та 3-й найкращий вибір

2022 Кращі ставки, щоб зробити ставку на: Тампа Бей Дербі Основні моменти вихідні дії

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок на скачки тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM