Звіт: Начальники зацікавлені в торгівлі для гігантів CB Джеймс Бредберрі

Author:
en flag
uk flag

Начальники WireCould наступний великий крок для Канзас-Сіті Chiefs бути торгівлею для деякої допомоги на оборонній стороні м'яча?

Згідно з повідомленнями з The Athletic's Nate Taylor і Dan Duggan, начальники є одними з команд, зацікавлених у торгівлі для нью-йоркських гігантів CB Джеймса Бредберрі. Колишній другий раунд проект вибору Кароліни Пантерс у 2016 році, Бредберрі провів останні два сезони як початковий лівий кут для гігантів.

28-річний Бредберрі знаходиться на торговому блоці Нью-Йорка, але не з будь-якої причини, пов'язаної з його виступом. За останні два сезони Бредберрі розпочав 31-32 ігри для гігантів. Його навички м'яча були на повному дисплеї протягом цього проміжку, з 35 пропусків захищена і сім перехоплень. Він був одним з небагатьох яскравих місць для команди, яка не знайшла великого успіху в останні роки.

І так, працюючи разом з @DDuggan21, начальники хочуть Джеймса Бредберрі.

- Нейт Тейлор (@ByNateTaylor) Березня 26, 2022

Натомість Bradberry знаходиться на торговому блоці через масовий удар у розмірі 21,9-мільйонних доларів. Торгова команда також придбає величезний удар у розмірі 13,5 мільйонів доларів, але гіганти, як повідомляється, готові з'їсти частину цієї вартості, якщо вони отримають щось хороше натомість.

Начальники мають очевидну потребу в позиції кутового спина після від'їзду Чарваріуса Уорда у вільному агентстві. Вони не зможуть стягнути плату за заробітну плату в розмірі 13,5 мільйонів доларів у 2022 році, навіть з новознайденими грошима після торгівлі Tyreek Hill. Якщо він не погоджується на перероблений угоду з Нью-Йорком, щоб знизити цей удар, будь-яка торгівля для Bradberry, ймовірно, включатиме якесь розширення з Канзас-Сіті, що знижує його хіт зарплати 2022 року.

Список

href=»

title="начальники Wire спільноти знущаються проект roundup»

Chiefs Wire спільноти знущаються проект roundup

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM