Чому Барани заощадили менше грошей, ніж очікувалося в торгівлі Робертом Вудсом

Author:
en flag
uk flag

Rams WireЯк якщо торгівля Роберт Вудс не вжалила достатньо для шанувальників Rams, ця новина не зробить його кращим. Спочатку вважалося, що вони заощадять близько 7.1 мільйона доларів у капіталізації, торгуючи Woods, що було великою причиною для угоди.

Але виявляється, що число було невірним. Оскільки угода не була офіційною до цього тижня, Rams були на гачку для 3.5 мільйонів доларів США бонус, який був здійснений у неділю. За словами кількох репортерів титанів, Рамс дійсно забрати цей бонус, коштувавши їм додаткові 3.5 мільйона доларів і заощадивши Теннессі таку ж суму.

Я можу підтвердити, що Барани збирають бонус Роберта Вудса 2022 року, як @PaulKuharskyNFL вперше повідомив. Так що це перемога для титанів у торгівлі, заощадивши $3.5M у просторі капіталізації. Теннессі на гачок за його базову зарплату 10 млн доларів за цей сезон, очікує можливої переробленого угоди

- Бен Артур (@benyarthur) 22 березня 2022 року

Над Cap оновив ситуацію з кепкою Рамса, і в цьому році він підрахує 11,9 мільйона доларів мертвих грошей. Його удар на шапку спочатку становив 15,7 мільйона доларів, якщо він залишався в реєстрі, а це означає, що Rams заощадив лише 3,8 мільйона доларів у капіталізації, торгуючи його Теннессі.

Якби вони торгували його до того, як його список бонус був належний і змусили титанів заплатити його, вони врятували б додаткові 3.5 мільйона доларів, так близько 7,3 мільйона доларів всього. Барани не забувають, і вони знали про бонус, коли вони торгували Вудс, ймовірно, була лише частиною угоди, що вони погодилися б заплатити його, а не залишати вкладку з Теннессі.

Список

href=»

title="7 Гравці Баранів, які могли б бути в черзі для розширень цього міжсезоння»

7 гравців Rams, які могли б бути в черзі для розширень цього міжсезоння

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM