Начальники приймають Packers WR Маркеса Вальдеса -Скантлінг в гостях

Author:
en flag
uk flag

Начальники WireThe Канзас-Сіті начальники і WR Tyreek Hill, здається, прямують до розколу.

Раніше спалахнула новина, що начальники дали Хілл дозвіл шукати торгівлю і що дві команди (дельфіни та літаки) активно брали участь у переговорах, щоб придбати його. Здається, що це буде лише питання часу, перш ніж Канзас-Сіті торгує пагорбом на цьому етапі.

Знаючи, що їм потрібно буде продовжувати додавати вогневу міць на правопорушення, начальники приймають Packers безкоштовний агент приймач Маркеса Вальдеса-Скантлінг відповідно до NFL Network Тома Пелісеро. Очевидно, що обидва гравці мають свої відмінності, а саме в розмірах, але вони обидва мають швидкість горіння. Вальдес-Мізерний побіг 4,37s 40-ярд тире на скаутському комбайні 2018 НФЛ.

Як би #Chiefs почав замінювати суперзірку Tyreek Hill? Джерела кажуть, що #Packers вільний агент WR Marquez Valdes-Scantling знаходиться на шляху до Канзас-Сіті сьогодні для відвідування. Не угода неминуча, але логічний варіант, який допоможе заповнити порожнечу. Швидкість для швидкості.

— Том Пелісеро (@TomPelissero) 23 березня 2022 року

Немає угоди підписати Valdes-Scantling неминучий для Пелісеро, але якщо торгівля, що відправляє пагорб іншій команді, дійсно здійснилося, це зробило б тонну сенсу для них, щоб додати ще одного молодого приймача на позицію. Scantling тільки 27 років і має деякі з його кращих футболу попереду його після розміщення 59 уловів для більш ніж 1,000 ярдів і дев'ять touchdowns в останні два сезони з Green Bay.

Канзас-Сіті буде мати багато роботи, щоб зробити, щоб замінити одну з їх кращих наступальних зброї, і Valdes-Scantling буде хорошим початком.

Список

href=»

title="4 речі, які потрібно знати про нових начальників ВІД Герона Крістіана»

4 речі, які потрібно знати про нових начальників OT Geron Christian

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM