NCAA Баскетбол Чемпіонат Коефіцієнти і прогнози Оновлення перед солодким 16

Author:
en flag
uk flag

Моя букієПричина, вона називається «Березневе божевілля», і цьогорічний турнір втілює безумство. Коли численні найкращі насіння засмутилися в перших двох раундах, 15-сім'ян у Sweet 16 та насіння #1, яке вже надіслано додому, цей турнір вже був сповнений сюрпризів. З Sweet 16 чайових в четвер, Лас-Вегас випустив найсучасніші шанси на те, хто збирається виграти Національний чемпіонат. Давайте поглянемо на деякі з фаворитів, разом з їх NCAA баскетбольні коефіцієнти чемпіонату, які пережили перші вихідні цьогорічної версії «Березневе божевілля».

Оновлені шанси на те, хто виграє чемпіонат перед солодким 16 стартами

Гонзага бульдоги +225

Вони були фаворитами, які прийшли на турнір, і після близького дзвінка проти Мемфіса, вони все ще є фаворитами. Топові бульдоги візьмуть на Арканзас Razorbacks у раунді 16. Гонзага - найкраща команда стрільби в країні, і вони також є однією з найкращих оборонних команд. Грати команди з конференцій Power 5 буде набагато складніше, ніж грати команди на West Coast Conference.

Арізона Дикі кішки +500

Арізона була командою сюрпризів у цьому сезоні. Не так багато очікувалося від першого курсу головного тренера команди Томмі Ллойда. Однак їх довжина і атлетизм разом з деякими стрільбою зчеплення зробили їх одним з фаворитів, щоб виграти турнір. Чемпіони регулярного сезону та турніру Pac 12 ледве пережили ПКУ у другому турі. Тепер вони підуть проти жорсткої команди Houston Cougars, яка є однією з найкращих оборонних команд у країні.

Канзас-Джайхокс +500

Багато експертів стверджують, що Канзас має найпростішу дорогу до Національного чемпіонату. Тепер, коли охоронець Ремі Мартін повернувся і здоровий, Jayhawks зняли. Вони мають матч з Провидіння Фріари в Sweet 16. Провидіння спробує уповільнити справи і зіграти в дуже фізичну гру з Канзасом, але ми думаємо, що Jayhawks переможе.

Х'юстон Куми +800

Багато хто не був проданий на Пуги, що вступають в турнір. Незважаючи на те, що вони виграли титули регулярного сезону та турнірів AAC, багато хто не був упевнений, що вони можуть перемогти команди з більших конференцій. Не повертаючись з минулорічної команди Final Four, ніхто не передбачив успіху, який мав Х'юстон. Комітет дав їм насіння #5, яке показало, що комітет також не вірить у них.

Після показової перемоги над Іллінойс, багато хто боїться грати в Х'юстон і їх жорстку оборону. Ми побачимо, чи зможе Арізона вирішити загін Кельвіна Семпсона.

Пердью Бойлермейкери +900

Після перемоги в другому раунді над Техасом, Boilermakers готові до наступного раунду. Вони мають Попелюшку турніру в раунді 16, як вони грають #15 -сіяний Святого Петра Павичі. Сент-Пітерс не зможе збігатися з розміром Перду, але Перду є однією з найслабших оборонних команд, що залишилися в турнірі. Ми бачимо, що святий Петерс звисає навколо, але в решті-решт панує Перду. Jaden Ivey є одним з кращих гравців в країні і показав схильність до прийняття ігор в хрускіт час.

NCAA Баскетбол Чемпіонат Коефіцієнти і прогнози Оновлення перед солодким 16

Березневі божевілля Parlay ставки вибірки та аналіз для солодких 16 ігор

Березневе божевілля над/під аналіз ставок та вибір для солодких 16 ігор

NCAA Баскетбол марш божевілля Шанси: Солодкий 16 Underdog команд, щоб зробити ставку на

Оновлені коефіцієнти чемпіонату NCAAB

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок на баскетбол NCAA тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM