Аналіз та прогнози ставок MLB NL East на майбутній сезон 2022 року

Author:
en flag
uk flag

Мій BookieBaseball повернувся, оскільки весняне навчання в даний час триває, і день відкриття наближається. У нас залишилося два тижні на весняних тренуваннях, перш ніж команди повернуться додому на повний 162-ігровий сезон. Там буде багато команд, щоб стежити за цей сезон і багато дивізіонів, які будуть мати жорстку гонку.

Чемпіони світової серії, що захищають, будуть грати в дивізіоні, на який ми дивимося, Атланті Бравз з дивізіону NL East. The Braves виграв дивізіон на 88 іграх минулого сезону, і це вже формується, щоб виглядати, як їм знадобиться більше, ніж цього сезону.

З багато ходів, зроблених протягом міжсезоння, цей поділ став набагато цікавіше і може бути кращим дивізіон в бейсбол в цьому сезоні. Давайте подивимося, хто може вийти переможцем, і хто може бути розчарований, прийде вересень, щоб ви могли планувати свої ставки проти коефіцієнтів MLB NL Division.

NL Прогнози Східного сезону: Переможець і засмучений

Переможець: Філадельфія Філліс

Це буде хороший рік для Філадельфії Філліс у 2022 році. З недавніми придбаннями, зробленими фронт-офісом, Філліс прагнуть зробити пробіг в цьому сезоні. Вони закінчили друге місце в дивізіоні минулого сезону, 6.5 гри назад Хоробрі.

Зовсім недавно Філліс підписав Кайл Шварбер і Нік Кастелланос до їх реєстру. Коли DH приходить до НЛ, Шварбер буде ідеально підходить для цієї ролі. Кастелланос також може служити DH, але також може грати на виїзному полі.

Персонал пітчингу очолюватиме Зак Уілер та Аарон Нола, два прем'єр глечики в NL. Уілер і Нола обидва провели рекорди перемоги в минулому сезоні, причому понад 180 подач розбили кожен.

Задня половина обертання - це те, де Філліс міг би боротися. Вони округляють свою ротацію з Кайлом Гібсоном, Рейнджером Суаресом та Гансом Круузом.

Прогнозований модельний ряд для Phillies включатиме імена Шварбера, Кастелланоса, Брайса Харпера, Діді Грегоріуса, Дж. Це буде дуже небезпечно для протиборчих команд.

Найбільше для Phillies контролювати персонал пітчингу та залишатися здоровим. Якщо хтось із співробітників пітчингу падає, шанси виграти дивізіон дуже боляче.

Засмучена команда: Майамі Марлінс

Навіть з недавнім підписанням Хорхе Солера, Майамі Марлінс буде невтішною командою в цьому сезоні. Озирнутися назад і побачити, що Марліни мали в своїй організації в один момент, і побачити, де вони зараз, сумно.

Є кілька речей, щоб сподобатися в поточній команді, включаючи їх пітчинг персоналу та кілька гравців позиції. Сенді Алькантара очолює персонал пітчингу в Майамі разом з Тревором Роджерсом та Пабло Лопесом.

З точки зору гравця позиції, є багато чого, щоб сподобатися з підписанням DH Хорхе Солера та додаванням ще однієї потужності кажана до цього складу. Ще одна силова кажан зіграє першу базу в Ісусі Агіларі. Підйом Jazz Chisholm Jr. буде захоплюючим для шанувальників Марліна, щоб побачити.

Ця команда молода і має групу хлопців, які можуть грати, але зараз може не бути їх час. Їм, можливо, доведеться додати ще кілька глечиків та зіркове ім'я до цього складу, щоб дійсно зміцнити свої шанси.

Аналіз та прогнози ставок MLB NL East на майбутній сезон 2022 року

Найбільші матчі суперництва MLB 2022, щоб зробити ставку на майбутній сезон

Прогнози та коефіцієнти аналізу ставок національної ліги MLB для кожного дивізіону

Ставки на ф'ючерси MLB: Чи може Шохей Охтані повторити як AL MVP?

Прогнози ставок сезону 2022 MLB: Вибрані коефіцієнти ранньої світової серії, розумні вибори, темні коні

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок MLB тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM