Едмонтон Ойлерз проти Вашингтон Капіталс 3/9/22 НХЛ Вибірка, прогнози, коефіцієнти

Author:
en flag
uk flag

МІСЦЕ СПОРТИВНОГО ЧАТУ

Вашингтон Капіталс і Едмонтон Ойлерс зустрічаються в середу в НХЛ акції на Роджерс Плейс. The Washington Capitals виглядають, щоб побудувати на своїй три ігровій виграшній смузі. Едмонтон Ойлерс виглядає, щоб зафіксувати три гри програшну смугу.

Столиця Вашингтона в середньому становить 3.2 голи за гру і забивають 17 відсотків своїх можливостей для гри в силу. Олексій Овечкін очолює Вашингтон з 34 голами, Євген Кузнєцов має 36 передач і Джон Карлсон має 132 постріли по воротах. Оборонно, Вашингтон Capitals дозволяють 2,8 голів за гру і вбивають 80,5 відсотка силових п'єс свого опонента. Vitek Vanecek відмовився від 55 голів на 694 постріли, що зіткнулися, а IIya Самсонов допустив 83 голи на 841 пострілу.

Едмонтон Ойлерс усереднюють 3.2 голів за гру і забивають 25,6 відсотка своїх можливостей для гри в силу. Леон Драйсайтл лідирує Едмонтона з 38 голами, Коннор МакДевід має 50 передач, а медсестра Дарнелла має 163 постріли по воротах. Оборонно, Едмонтон Олійлери дозволяють 3.2 голів за гру і вбивають 75,7 відсотка силових п'єс свого опонента. Мікко Коскінен дозволив 95 голів на 986 пострілів, що зіткнулися, а Майк Сміт дозволив 49 голів на 450 пострілів.

Столиці 1-4 в останні 5 ігор грають на 0 днів відпочинку і 5-2 в останні 7 дорожні ігри. Нафтовики 5-11 в останніх 16 домашніх ігор і 1-4 в їх останні 5 в цілому. Закінчилося 4-1 в столицях останніх 5 середу ігор. Закінчився 6-2-1 в Oilers останні 9 середу ігор. За останні 5 зустрічей домашній колектив становить 4-1.

Вашингтон Капіталс знаходяться на кінці назад до спини, де вони не мали тонни недавнього успіху, але вони мають прямо стрільби на дорозі останнім часом, і вони просто грають кращий хокей в цілому зараз. Едмонтон Ойлерс сходить холодний тиждень, і я не впевнений, чи хочу я повернути їх у улюбленій ролі, особливо проти команди, такої талановитої, як Caps. Я візьму кращу лінію в дорожній собаці.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM