NCAA Баскетбол березня безумство ставки тенденції, щоб мати на увазі, коли ставки

Author:
en flag
uk flag

Мій букмекер

Цього сезону 's NCAA Чоловічий коледж Баскетбол Турнір поради Off березня 15. З 15 березня до Національного чемпіонату з баскетболу коледжу 4 квітня 68 найкращі команди в країні будуть герцог за право вирубувати мережі. Турнір NCAA - це три тижні інтенсивних обручів дій та можливих вигідних варіантів. Ознайомтеся з тенденціями ставок на березень божевілля, які ви повинні мати на своєму радарі для майбутнього турніру.

Березня безумство тенденції варто розглянути | Чоловічий коледж баскетбол ставки аналіз

2022 NCAA Чоловічий турнір з баскетболу коледжу

Коли: 15 березня — 4 квітня

Назад команди з топовими тренерами турніру

Великі тренери регулярного сезону не завжди приголомшливі тренери турніру. Том Іццо штату Мічиган, як приклад, рідко отримує свою команду на пік під час турніру.

Крім того, настільки ж великий, як тренер К був під час своєї кар'єри, герцог не грав у фінальній четвірці з 2015 року, коли вони все це виграли.

Цього року у пари чудових тренерів фінальної четвірки 2021 року є команди з реальним пострілом у виграші титулу. Бульдоги Gonzaga Mark Небагато знову завантажуються. Заги пішли до фінальної четвірки і двічі досягли чемпіонської гри з 2017 року.

Інший тренер - Скотт Дрю Бейлора. Бейлор був би командою Final Four у 2020 році, якби пандемія не викликала скасування турні. У минулому сезоні Бейлор побив Загса за титул.

Остаточний тренер, який слід розглянути, і це нікого не повинно дивувати, - Джон Каліпарі в Кентуккі. Тренер Cal привів Big Blue до 4 фінальних чотирьох виступів з 2009 року. У нього може бути найкраща команда, яку він коли-небудь мав у Лексінгтоні.

Захист перших команд правило

Команди, які грають у захист блокування, як ведмеді Бейлора, Арізона Wildcats, Houston Cougars та Texas Tech Red Raiders, часто охоплюють турнірні ігри.

Арізона, особливо, виглядає як тверда команда, щоб повернутися, щоб покрити поширення. Кішки не тільки мають захист від блокування, але вони також є однією з найвищою скорингової команди в країні.

Бейлор зіткнувся з середнім рівнем балів до 77 за гру. Ведмеді можуть висіти, якщо ви хочете бігати. Або вони можуть локдаун на захист, наприклад, коли вони б'ють Техас 68-61 28 лютого.

Назад команди з провідними охоронцями грати

Говорячи про Бейлора та Арізони, команди з твердими охоронцями майже завжди йдуть далі в турнірі NCAA, ніж команди, які покладаються на свої фронткорти.

Бейлор має чудовий набір з трьома охоронцями з Джеймсом Акінджо, який фактично грав за Арізону в 2021 році, Адамом Флаглером та Кендаллом Браун.

Zona має приголомшливий беккорт на чолі з гравцем року кандидат Бенедикт Матюрін. Оберн-тигри, Вісконсинські борсуки та Кентуккі Wildcats мають відмінні охоронці.

Вілланова Коллін Гіллеспі та Джастін Мур фантастичні. Якщо Нова зробить Фінальну четвірку, це буде тому, що Гіллеспі і Мур провели великий турнір.

12 насінин понад 5 насіння - це не міф

12 насіння побиття 5 насіння - це не міф. У 2019 році три 12-сінини засмутили 5-насіння: Свобода над штатом Міссісіпі, штат Мюррей над Маркетт, штат Орегон проти Вісконсіна.

Тоді в минулому році штат Орегон переміг Теннессі. З 1985 року в цілому 50 12 насіння засмутили своїх 5-насінних супротивників.

Кілька 12-seed засмутилися в 14 турнірах. Три 12-сінини побили 5 насіння було 5 разів, в тому числі назад до спини в 2013 і 2014 роках.

Коли ви сумніваєтеся під час перших кількох раундів, візьміть очки

Підсоби часто грають добре в перші два раунди, тому що улюблені команди не мають уявлення про собак. Команди з конференцій Power 5 знайомляться зі своїми суперниками.

Але коли вони стикаються з командою, про яку вони мають нульові знання, улюблений загін стає заплутаним. Причина засмучує не так часто в Sweet 16 полягає в тому, що на той час, коли ми дійшли до фінальних команд 16, улюблені команди мають дві гри для вивчення.

Тренери вносять корективи в Sweet 16, саме тому улюблені команди часто переходять з Round-of-16 до елітних вісім..

Не зайвий гандикап при виборі фінальної четвірки команд

У Фінальній четвірці 2016 року один 1-насіння, пару 2-насіння та 10-сім'яний сіракуз бився. 2017 побачив 7-сім'яну Південну Кароліну, 3-насіння Орегон та пару 1 насіння, Гонзага та Північна Кароліна, зробити остаточну четвірку.

Не зайвий гандикап при виборі команди фінальної четвірки або переможця Національного чемпіонату. У 2018 році 1-насіння Вілланова, 1-насіння Канзас, 3-сім'яний Мічиган та 11-сім'яний Лойола Чикаго зробили Фінальну четвірку. У 2019 році за титул зіграли 3-Texas Tech, штат 2-Мічиган, 1-Вірджинія та 5-Оберн.

Тоді в минулому сезоні 2-Х'юстон, 11-UCLA та два 1-насіння, Бейлор і Гонзага зіграли у фінальній четвірці. Отже, вибираючи команди Final Four, вибирайте не більше ніж одну команду, яка є 3-зерновіабо вище.

Вибираючи Національний чемпіонат, налягайте на збір 1 насіння. Вілланова завоювала титул в 2016 році як 2-сім'яна. Але Північна Кароліна в 2017 році, Вілланова в 2018 році, переможець 2019 року Вірджинія та Бейлор минулого сезону були все 1 насіння.

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM