Начальники прийме Пітсбург TE Lucas Krull на топ-30 візитів

Author:
en flag
uk flag

Chiefs WireThe Канзас-Сіті Чіфс планують прийняти уродженця Шоні, штат Канзас на топ-30 відвідування.

Відповідно до максимальної швидкості та кондиціонування Джозефа Поттса, начальники мають намір прийняти Піттсбург TE Лукас Крулл на одному з 30 попередніх відвідувань, відведених команді. Поттс також знав би, як він тренує Крулл під час міжсезоння.

Колишня середня школа видатний в долині Мілл в Шоні, Крулл був спортсмен двох видів спорту, який грає як бейсбол, так і футбол. З середньої школи, Крулл вперше скористався можливістю грати в бейсбол. Він пішов до коледжу Джефферсона в Міссурі, де він розбився для бейсбольної команди вікінгів під час сезону 2017-18. Того року він був обраний гігантами Сан-Франциско у 34-му раунді проекту MLB 2018. Замість того, щоб грати в бейсбол, Крулл опинився в Університеті Флориди для 2018 та 2019 року футбольних сезонів коледжу. Він зловив дев'ять проходів за 108 ярдів і завершив 2 пропуски за 19 ярдів.

Наступного року Крулл приєднався до Пантерса як випускник переведення. Того року він з'явився лише в одній грі через травму, але він отримав другий шанс зіграти в 2021 році. Протягом сезону, Крулл зловив 38 прийомів для 451 ярдів і шість балів, працюючи поряд з QB Кенні Пікетт, який також буде top вибрати в 2022 НФЛ проект.

Начальники провели свій місцевий професійний день сьогодні за 35-40 перспектив

Я знаю, що колишні товариші по команді Aquinas CJ Перес (Храм) і Duron Lowe (Liberty) разом з MWSU cornerback Сем Вебб і ХДУ безпеки Джарон Макферсон були там.

Колишня млин Долина ТЕ Лукас Крулл приїжджає до 30 найкращих візитів

- Джозеф Поттс (@TopSpeedLLC) 1 квітня 2022 року

Сплячий серед жорсткої кінцевої групи в 2022 НФЛ проект, Krull був прикутий з 2022 НФЛ Скаутський комбінат. Він розмістив деякі дійсно великі номери в Pitt Pro Day, з 4,54 s 40-ярд тире, 35-дюймовий вертикальний стрибок, 120-дюймовий широкий стрибок, 14 повторень на жимі лежачи і 4,36s човник біг, все на 6-6 і 253 фунтів.

Чому начальники будуть на ринку для щільного кінця, коли вони вже мають дев'ять у 90-му реєстрі? Ну, для початку, це одна з глибших груп позицій у проекті НФЛ 2022. Якщо ви можете отримати гарне значення через глибину, це розумний хід.

Ще одна причина, хоча? У цьому сезоні Тревісу Келче виповниться 32 роки, і він матиме підвищену кількість уваги до нього без пагорба Тайріка на полі. Додавання більшої кількості гравців, які можуть допомогти зняти частину навантаження від Kelce і розвиватися за ним, було б мудрим кроком, коли справа доходить до розширення своєї кар'єри Зали слави.

Krull - це суцільний блокатор з хорошими відтвореннями як приймач на проміжному рівні поля. Він має здатність бігати після улову, враховуючи його атлетизм. Він також має розмір, щоб бути об'єктом червоної зони в Канзас-Сіті. Також є додатковий бонус від його здатності кидати футбол на гаджет грає теж.

Крулл є одним з трьох зареєстрованих топ-30 відвідувань до цих пір разом з Georgia DT Девонте Уайатт і Jackson State LB/DE Джеймс Х'юстон IV.

Список

href=»

title="Важкі дати НФЛ, часи для начальників у квітні 2022"

Важливі дати НФЛ, час для начальників у квітні 2022 року

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM