Елітна вісімка: Аналіз ставок Святого Петра проти Північної Кароліни - Коефіцієнти божевілля в березні

Author:
en flag
uk flag

Моя книгаНайнелюбніший з усіх матчів відбудеться в неділю ввечері, з павичі Святого Петра беруть на Північну Кароліну Tar каблуки в матчі елітних восьми. 15 насіння та 8 насіння готові до роботи, а переможець прямує до фінальної четвірки в Новому Орлеані. Ця гра запланована на 5:05 вечора (ET) tip-off на CBS.

Вони просто група хлопців з Нью-Джерсі, які роблять історію на цьому шляху. Святого Петра в першому в історії 15 насіння, щоб просунутися повз Солодкий 16 в елітну вісімку. Це була неймовірна подорож, яку ніхто не міг очікувати, але це також може бути далеко не закінчено.

Північна Кароліна Tar каблуки грають великий баскетбол, як вони прямують до елітних вісім як 8 насіння. Tar Heels підірвали Маркетт у своїй грі першого раунду, а потім збили 1 сіяний Бейлор Ведмедів. Чи може Північна Кароліна продовжити цей великий пробіг і, можливо, зустрітися зі своїми арковими суперниками у фінальній четвірці? Ознайомтеся з марневими коефіцієнтами божевілля, аналіз та безкоштовний прогноз павичів Святого Петра проти Північної Кароліни Tar Heels.

Березень безумство Elite 8 Аналіз ставок: #15 Сент-Пітерс проти #8 Північна Кароліна Попередній перегляд

Павичі Святого Петра Записки

Яка чудова історія у нас на руках цього року на турнірі NCAA. 15 насіння шокували світ і просунулися до Елітних Вісім з трьома великими перемогами. Найбільш вражаюча перемога була в першому раунді над Кентуккі Wildcats, коли знадобилося понаднормово для павичів, щоб витягнути його.

Коли ви думаєте про історії Попелюшки, Флорида узбережжя затоки, UMBC, Лойола-Чикаго та багато інших команд спадають на думку, але зараз ставлять Святого Петра на вершину списку. Дивлячись повз їх ньої гри, неймовірно побачити, як Святий Петро дійшов до цього моменту з перешкодами, з якими вони зіткнулися.

Будучи невеликим середнім великим коледжем з Нью-Джерсі, там не було багато фінансування програми. Багато рахунків були неоплачені протягом деякого часу; гравці не могли грати музику під час тренування, оскільки вагова кімната знаходиться поруч з класом, і їм довелося скасувати ігри через витоки в тренажерному залі. Це був неймовірний пробіг для Святого Петра, і це буде зробити так багато для університету.

Північна Кароліна Tar каблуки примітки

Один з синіх кровів баскетболу коледжу повернувся в цьому році. У нас є три синіх крові залишилися в турнірі з герцогом Блакитними дияволами, Канзасjayhawks і Північною Кароліною.

Юбер Девіс взяв свою команду в елітну вісімку в перший рік в якості головного тренера Tar Heels. Сам колишній гравець у Північній Кароліні намагається повернути Національний чемпіонат до своєї альма-матер.

Північна Кароліна виграла дев'ять з останніх десяти ігор, що надходять у матчі Еліти Вісім, але весь тиск на них, оскільки вони є улюбленими в цій грі четвертого раунду. Якщо Tar Heels переможуть, вони могли б встановити матч, який коледж баскетбольний світ хотів би проти герцога Блакитних дияволів.

Калеб Лав був великим в турнірі NCAA для Північної Кароліни. Він очолив шлях у виграші над UCLA з 30 бальною продуктивністю.

Північна Кароліна досягла максимуму в потрібний час сезону, і багато що пов'язано з грою Любові. Хто б міг подумати, що 8 насіння Tar Heels буде мати тиск на в Елітної вісімці?

Сент-Пітерс проти Північної Кароліни Коефіцієнти та лінії

Поширення: Північна Кароліна -8

Грошова лінія: Північна Кароліна -370 | Сент-Пітерс +280

Над/менше: 137

Елітна вісімка: Аналіз ставок Святого Петра проти Північної Кароліни - Коефіцієнти божевілля в березні

Elite Вісім: Майамі проти Канзасу Аналіз ставок - Коефіцієнти божевілля в березні

Х'юстон Кугарс проти Вілланова Wildcats Аналіз ставок - Коефіцієнти марневого божевілля

Арканзас Razorbacks vs Duke Blue Devils Аналіз ставок - Шанси на божевілля березня

Солодка гра 16: Сент-Пітерс проти Пердью | Експертний аналіз ставок на баскетбольний турнір NCAA 2022

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок на баскетбол NCAA тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM