Чемпіонат світу з футболу CONCACAF відбіркові матчі ставки на вихідні

Author:
en flag
uk flag

Мій BookieMexico і Сполучені Штати мають роботу над цим. Обидві команди сидять на 22 очках. Таким чином, El Tri повинен активізувати його проти Гондурасу, тоді як Сполучені Штати повинні отримати його проти Панами. Крім того, Коста-Ріка може покращити свої надії на Кубок світу, зробивши це два поспіль. Перегляньте наш Аналіз ставок на Кубок світу з футболу та безкоштовні вибори для недільних матчів CONCACAF FIFA Чемпіонату світу з футболу.

Попередній перегляд футбольних ставок для недільних ігор CONCACAF | Коефіцієнти чемпіонату світу з футболу

Ямайка проти Канади

Коли: 27 березня о 16:05 вечора ET

24 березня Ямайка зіграла чудово. Дорожня команда в цьому залучила 1-1 з Сальвадором. Хоча нічия проти Сальвадора може звучати не так багато, форма Ямайки до розіграшу була жахливою.

Ямайці втратили 4 прямо. Однак у неділю на Ямайці не так багато шансів. Вони повинні поїхати до Канади, щоб зіткнутися з найкращою командою CONCACAF. Канадці беруть це, і вони могли виграти 2 голи або більше.

Футбол Вибір: Канада

Коста-Ріка - Сальвадор

Коли: 27 березня о 5:05 вечора ET

Лос-Тікос горить. Дорожній загін в цьому виграв 4-о-5. Коста-Ріка обіграла Гондурас 2-1 листопада 16. Лос-Тікос пішов за перемогою з перемогою 1-0 проти Панами 27 січня.

Потім 2 лютого дорожня команда в цьому обіграла Ямайку 1-0. Минулого четверга Коста-Ріка засмутила Канаду 1-0. Сальвадор добре грав проти Ямайки. Але вони не мають великих шансів проти Лос-Тікоса. Коста-Ріка хоче зробити Чемпіонат світу. Вони захоплять перемогу над домашнім колективом.

Футбол Вибір: Коста-Ріка

Панама проти США

Коли: 27 березня о 19:00 ET

ТВ/Стрім: FS1

Сполучені Штати зіграли великий малюнок з El Tri в Мехіко у четвер. Але команда США пропустила не одну можливість забити гол.

Все, що США можуть зробити, це забезпечити великий час побиття в Панамі, щоб компенсувати втрачену можливість. Під великим побиттям часу ми маємо на увазі перемогу на 3 м'ячах і більше.

В останній головою панамці засмутили американців 1-0. Але ми повинні вірити, що Сполучені Штати відскакує назад з великими зусиллями. США виграє це принаймні 2 голи.

Футбол Pick: Сполучені Штати

Мексика vs Гондурас

Коли: 27 березня о 19:05 вечора ET

Мексика підірвала Гондурас 3-0 в останньому головою до голови. Місце проведення змінюється, однак, з цим відбувається в Гондурасі.

Це не означає, що El Tri не виграє цей матч. Це означає, що Гондурас має постріл тримати це близько. Мексика переможе, але вони можуть не виграти більше, ніж гол. Чекайте шансів і шукайте найкращу ставку.

Якщо Гондурас пропонує пристойні шанси на +1 ½ голів, вперед і назад додому. Якщо Мексика не є підкладкою, щоб виграти прямо вгору, поверніть El Tri на грошовій лінії. Шанси повинні зробити Гондурас відтворюваним на гандикапі. Так ось рекомендація.

Футбол Pick: Гондурас фора

Чемпіонат світу з футболу CONCACAF відбіркові матчі ставки на вихідні

США - Мексика Аналіз ставок — CONCACAF Відбірковий турнір чемпіонату світу

Коефіцієнти відбіркового чемпіонату світу з футболу — CONCACAF: Канада проти Коста-Ріки повинна ставити гру

Коефіцієнти відбіркового чемпіонату світу з футболу — УЄФА: Австрія проти Уельсу повинна поставити гру

Коефіцієнти відбіркового чемпіонату світу з футболу — CONMEBOL: Чилі проти Бразилії повинні ставити гру

Отримайте оновлені коефіцієнти ставок на футбол тут!

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM