Аллен Робінсон розбиває те, що він приносить Баранів

Author:
en flag
uk flag

Приймальний корпус Rams WireThe Rams був очолений Купер Купп і Роберт Вудс протягом останніх п'яти років, але Вудс був підбитий для Аллена Робінсона, якого Лос-Анджелес підписав у вільному агентстві. Робінсон - це інший тип приймача, що приносить велику довжину та фізичність на позиції.

Він використовує це, щоб зробити оспорювані улови, здавалося б, щотижня, одна з його найкращих рис.

Робінсон сів з JB Long на подкаст «Rams розкрито», щоб поділитися тим, що він приносить на образу Баранів.

«Я думаю, що я приношу великі ігрові здібності», - сказав він. «Можливість оскаржувати п'єси, маючи можливість мати багато 20-плюс-дворових уловів. Будучи в змозі принести трохи цього баскетбольного менталітету на поле».

Створення оспорюваних уловів вимагає фізичних навичок, але це також інстинктивно і вимагає жорсткого мислення, щоб піднятися і зробити захоплення в трафіку. Робінсон наполегливо працює над цим під час міжсезоння, і саме тому він має найбільш оскаржувані улови в НФЛ з 2018 року (71).

«Стільки це інстинкт, але я б сказав, що велика річ - це положення тіла, контроль тіла», - сказав він. «А також, що стосується мого міжсезонного навчання, це речі, які я сприймаю дуже серйозно, коли справа доходить до мого балансу, маючи можливість пристосуватися до кульок у повітрі. Будучи в змозі мати цей контроль тіла, що спускається вниз і такі речі».

Надія приєднатися до Баранів полягає в тому, що він не повинен робити стільки уловів із захисниками, що драпіруються по всьому йому. Шон Маквей може бути кращим тренером в НФЛ, коли справа доходить до маршрутних комбінацій і схеми приймачів відкритих, які Робінсон схвильований.

Купп і Вудс були в топ-16 в середньому поділі минулого сезону, і Маттью Стаффорд агресивність (12,1%) показник був четвертим найнижчим у НФЛ; що вимірює, як часто захисник кидає у вузькі вікна.

«Будучи в змозі отримати деякі речі, заговорені там, де я можу зловити м'яч на ходу», - сказав Робінсон. «Отримайте кілька дворів після улову, маючи можливість зробити деякі вибухові п'єси таким чином, а також. Безумовно, з нетерпінням чекаю цього і просто спостерігаючи за їх правопорушенням у попередні роки, бачачи, як все складається, бачачи простір, який створюється проти одного і подібних речей, і матчі, які вони планують проти людини, так що я, безумовно, з нетерпінням чекаю цього».

На папері Робінзон повинен відмінно вписатися в образі Баранів. Він сказав, що буде працювати зі Стаффордом цього міжсезоння, щоб розвивати хімію та взаємозв'язок на полі, який добре працював для Куппа у своєму першому сезоні зі Стаффордом.

Список

href=»

title="Кращі безкоштовні агенти все ще доступні для баранів»

Кращі безкоштовні агенти все ще доступні для баранів

ПРОДОВЖИТИ САЙТ

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
SPORTS BET FORUM